Apex Legends

TheVRJani és bLYYY hatalmasat mentek a Twitch Rivals kupán – Hatodik helyen zárt a magyar páros


Kiváló játékkal nyert közel fél millió forintot bLYYY és theVRJani az Apex Legends Twitch Rivals kupán.

Négy óra tömény izgalom és akció után lezárult az Apex Legends Twitch Rivals európai kiírása.  TheVRJani és bLYYY, egy horvát streamerrel sprEEEzy-vel karöltve a hatodik helyén végeztek.

BLYYY és Jani kettőse már-már Battle Royale veteránnak számítanak, ugyanis nem egy PUBG duó kupán teljesítettek már együtt kiválóan. Sőt már saját “brandjük” is van, ami Tygerowl néven híresült el. Ám ezúttal nem PUBG Twitch Rivals kupán, hanem Apex Legends bajnokságon indultak, ahol egy kiváló in-game shotcaller, egy korábban szintén PUBG-t streamelő játékos egészítette ki őket, így lettek ők hárman a Camp 2 Win.

Minden infó egy helyen – Este indul a Twitch Rivals, főszerepben TheVRJani és bLYYY

A versenykiírás pofon egyszerű volt, minden csapatnak négy teljes óra állt a rendelkezésére ahhoz, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjtsék össze. Ezt a négy órát két darab két órás félidőre osztották, elvégre mindenkinek kell egy kis szusszanásnyi idő. A pontozást sem bonyolították túl, minden kill egy pontot ért, valamint az előkelő helyezések további pontokat értek. (5-3. hely: 3 pont; 2. hely: 5 pont; 1. hely: 10 pont)

Az első félidőt nagyon szépen megnyomták a magyar srácok, 2 óra alatt 6 meccset sikerült letolniuk, ebből 5-öt a legvégéig elvittek, 4 győzelem, egy második hely és egy 10. hely volt a mérlegük a szünetben. Ez összesen 139 pontot hozott a srácoknak a konyhára.

A kupa második fele sajnos helyezések tekintetében nem sikerült olyan fényesen, viszont mindezt a srácok ellensúlyozták killekkel. Egyértelműen halálosabbak voltak a második felvonásban, három olyan játékuk is volt, amikor a csapat 20 kill fölött végzett. Egészen pontosan három, s ezt a hármat egytől-egyig meg is nyerték. A többi játék sajnos nem mindig hozott szerencsét, de még így is sikerült a második kört is 137 ponttal zárni, így kijelenthetjük, hogy meglehetősen konzisztens teljesítményt nyújtott a Camp 2 Win.

Az összesen 198 kill felhalmozó csapat 276 ponttal zárta az Apex Legends Twitch Rivals-t, ami a hatodik helyet jelentette Janiéknak. A teljesítményükért 1.600 dollárt, vagyis körülbelül 450.000 forintot tehetnek majd el csapatszinten. A tornát egyébként egy francia csapat, a Solary hármasa nyerte, a győzelemhez 387 pontra, s összesen 277 killre volt szükségük.

Gratulálunk theVRJaninak és bLYYY-nak, hatalmasat játszottatok srácok!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva