Fortnite

“Tilted Towers-nek mennie kell!” – Tfue kitörölné a várost a Fortnite-ból


Egy biztos, Tilted Towers nem lesz egyhamar a streamer kedvenc landolóhelye.

A világ egyik legjobb Fortnite játékosa, Tfue közel sincs megelégedve a játék legpopulárisabb városával. A mai napig ő halmozta fel a Fortnite versenyekből nyert legtöbb pénzdíjat a játék történetében, s nem egyet a nagyvárosnak köszönhet. Mégsem kedveli Tiltedet egy fikarcnyit sem, ám végre kifejtette, hogy miért!

Miután stream közben belehalt egy csapdába Tilted egyik épületben, a streamerben elpattant valami:

“Amikor Tilted Towers bekerült a játékba, szórakoztató volt ide landolni. De most már egy nagy szar az egész. Az egyetlen ok, hogy ide ugrom játék elején az az, hogy mások is ezt teszik, egyébként utálom az egész várost!”

Tfue legnagyobb problémája, hogy a csapdákra nincs igazándiból gyógyír a játékban, Tilted épületei pedig úgy vannak kialakítva, hogy ha valaki egy csapda közelébe kerül, az szinte biztosan komoly sebzéseket szenved el, vagy a legrosszabb esetben el is esik. A streamer a gyenge játékosok fegyverének tartja mindezt, nem is szimpatizál azokkal, akik ilyen akciókra támaszkodnak.

“Nincsen értelmes ellenszer a csapdákra. Egyszerűen lehetetlen kivédeni őket. Ezért utálok Tilted épületeiben harcolni, túl sok esélyt ad a szar játékosoknak arra, hogy kivégezzenek.”

Nos, abban nem vagyunk biztosak, hogy az Epic Games csakis Tfue véleményére hagyatkozva megszüntetik a várost, az viszont közel biztos, hogy valami történni fog Tiltedben a nyolcadik szezon elején. Több leak is azt mutatja, hogy komoly változások fognak érkezni a pályára jövőhéten, ezek közül pedig Tilted is kap majd egy kis törődést.

Ezt olvastad már?

Földalatti pályarészek, Tilted és Polar átalakulása, 6 átszabható skin – Kiszivárgott az S8 Battle Pass?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva