Counter Strike

Megvan a győzelem! A HellRaisers már biztosan ott lesz a következő Majoron is


Az ENCE elleni rangadó tétje nem csak az 1:1-es mérleg elérése volt, de 2019 második Major tornája is egyben.

A pocsék kezdés után a HellRaisers az ENCE ellen játszotta második mérkőzését. A nagy reményekkel érkező finn csapat előzetesen a továbbjutásra is esélyesnek tartott gárda volt, nehéz feladat várt tehát DeadFox-ékra az első győzelem kiharcolása felé vezető úton.

Egy remekül sikerült első félidő Dust2-n azonban hamar feledtette mindezt. Támadásban a HellRaisers 13 kört hozott a finnek ellen, innen pedig már nem is lehetett kérdés a győzelem. Picit még közelebb tudott zárkózni az ENCE, de aztán 15:12 után jött egy villámgyors kör.

Az első frag és a körgyőzelem között csupán 7 másodperc telt el. A kamera is lemaradt, a kommentátorok fel sem fogták, mi történik.

Ezzel tehát a HR az 1:1-es csapatok kalapjába került, ahol ellenfelük a NiP csapata lesz. És ha már 1:1-es eredmény, az első győzelem megszerzése egyben azt is jelenti, hogy az augusztusi StarLadder Major alkalmával szintén ott lesz a mezőnyben a HellRaisers. 0:3-al kiesni már nem tudnak, így minimum a Top24 mezőnyből vághatnak neki a tornának. De ki tudja mit hoz a következő pár nap, még akár Legendákká is válhatnak a folytatásban.

A harmadik játéknap során a NiP vs. HellRaisers meccs mellett kiderülnek az első továbbjutók és a 0:3-as kiesők is, akik legközelebb a Minorból kell, hogy kiharcolják maguknak a Majort.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva