Counter Strike

REZ továbbra is egy állat, fájdalmasan sima meccsen kapott ki a HR


Második vereségét is begyűjtötte a HellRaisers, holnap már Bo3-as meccsen kell a bent maradásért harcolniuk.

Az 1:1-es csapatok rangadói között került sor a HellRaisers vs. NiP találkozóra. A nindzsák eddig kirobbanó formát mutattak a Major csoportkörben, és a meccs elején úgy tűnt, ezen a meccsen sem szeretnének leállni.

REZ egy laza 4K-val megadta az alaphangot Overpass-on:

A nindzsák lendületben maradtak és a HellRaisers-nek egyedül egy nyerték bukták jutott a félidő elején. Az első félidőben szó szerint rettenetesen játszott a HR, volt amikor ketten sem tudták hátba lőni a gyanútlanul nézelődő GeT_RiGhT-ot:

Nem elég, hogy a HR a nehezebb oldalon kezdett, az első 11 körben csak a NiP szerzett nyitókillt. DeadFox-éknak folyamatosan emberhátrányból kellett játszaniuk, ami szemmel láthatóan nem ment nekik.

A félidőre egy körrel közelebb zárkózott ugyan a HellRaisers, de a 13:2-es félidő így is brutális fölénynek mondható. Nagyon kellett volna egy jó kezdés a HR-nek a felzárkózáshoz, és woxic pisztolykörös 4K-jával meg is kapták az esélyt egy comebackre.

A szép zárkózás egészen pontosan 3 körig tartott, ekkor ugyanis teljesen érthetetlen kört bukott a HR.

Ezek után végleg szétesett a HR, és pár kör múlva már 10 meccsponton ült a NiP. Nem is húzták sokáig az időt, 15:5 után rögtön az első körben eldöntötték a meccset, és 16:5-re kiütötték a HellRaisers ötösét.

A holnapi játéknap során a NiP 2:1-es mérleggel a továbbjutásért lép pályára, a HR pedig 1:2-vel a kiesés elkerüléséért.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva