Counter Strike

“Ez nekem már túl sok!” – a profik kiakadtak a rengeteg hater miatt


Még csak egy napja tart a Major, de egyesek máris besokalltak a rengeteg negatív beszólás miatt.

Az egész a NiP vs. NRGmeccs után indult, ahol a svédek kiélezett 16:14-re verték az esélyesebb amerikai csapatot. A meccs hősei egyértelműen REZ és f0rest voltak, akik ketten együtt 64 killt pakoltak a táblára! Ezzel szemben a csapat leggyengébb játékosa csak 11:21-es stattal zárt a megnyert találkozón, a szurkolóktól meg is kapta a rengeteg negatív üzenetet.

“Ez a közösség csak a negatív dolgokat képes kiemelni a pozitívak helyett. Ha csinálsz pár jó fegyveres kört, az semmi. De ha elbuksz egyet, máris elszabadul a pokol. A negatív hullámok gerjesztése helyett tegyetek már valami hasznosat is!”

Dennis kirohanása elsőre akár random hisztizésnek is tűnhet, de a kommentek között szinte mindenki területről beálltak mellé. Játékosok, edzők, elemzők, vagyis GuaridaN, YNk és Lurppis is hasonló véleménnyel van a CS:GO közösség szurkolói szokásaira.

A profi világban tehát úgy tűnik elfogadott tény, hogy a haterek ugatnak mindig a leghangosabban.

“Csak pár ember véleménye kell, hogy számítson. Hallgass rájuk, a többieket meg zárd ki.”

“Mindig lesznek olyanok, akik a PC-jük előtt ülve baromságokat beszélnek majd. De igazából ezek az emberek szart se értenek a CS-hez. Azt hiszik ez a játék csak a lövésről szól, megfeledkeznek a kommunikációról. Szóval ezek a beszólások semmit sem érnek.”

“Ez csak felesleges zaj, semmi más. Te és a csapatod tudjátok a legjobban, mit csináltatok jól és mit rontottatok el, senki más. Zárd ki a sok szarságot és küzdjetek tovább.”

“Köszi srácok, de ez nekem már túl sok hate! Sok sikert nektek is.”

Ha már a profi CS:GO világ kiemelt alakjai is ilyen negatív véleménnyel vannak a folyamatos beszólásokról, ideje lenne nekünk is elgondolkodni ezen. Koncentráljunk a pozitív dolgokra és a jó eredményekre ahelyett, hogy kizárólag az apró negatívumokra összpontosítunk!

Szurkoljunk sportszerűen és támogassuk kedvenceinket! 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva