Fortnite

Fortnite eventként hirdették meg, még az Epic Games se tudott róla: a kiadó bepereli a csalókat


Tisztázni akarják a félreértéseket.

A Fortnite vitathatatlanul a legnépszerűbb játékok egyike már jó ideje, így érthető, hogy rengetegen akarnak felkapaszkodni az Epic Games által kreált játék hátán.

Ennek lehettünk tanúi nemrég, amikor is az Egyesült Királyságban található Norwich városa rendezett egy olyan eseményt, melyet úgy hirdettek, hogy a Fortnite-ról fog szólni nagyrészt.

forrás: dexerto

Nem elég, hogy a fesztiválnak vajmi kevés köze volt a Fortnite-hoz, de még csak nem is egy Epic Games által licencelt eseményről beszélhettünk.

Hivatalos közleményben jelentette ki az Epic Games, hogy jogi útra terelték a csalódást keltőre sikeredett “Fortnite Live” fesztivált, hisz szeretnék tisztára mosni a nevüket.

forrás: dexerto

“A játékosaink tapasztalatának minősége nagyon fontos számunkra, legyen az játékbeli, vagy hivatalos publikus esemény, mint amilyen a tavalyi Fortnite Pro-AM is volt” – nyilatkozta az egyik szóvivő.

“Az Epic Games-nek köze nem volt a Norwich városában zajlott eseményhez, jogi útra tereltük a dolgot a londoni törvényszéken”.

Az esemény szervezői (Exciting Events) azt nyilatkozták, hogy 2020-ban visszahozzák az eseményt mindezek ellenére, azonban azóta a Facebook oldaluk is megszűnt, így erre nincs sok esély.

Igyekszik tehát megőrizni a felépített imázst a kiadó, ilyen téren pedig csak biztatni tudjuk őket: a példa statuálás fontos, hisz sokaknak a kedvét elveszi a visszaélésektől.

 

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva