PUBG

“Nem akarunk rohadt Apexet!” – A PUBG közösség kiakadt az új update miatt


Ezúttal tényleg jogos a felháborodás.

Tegnap megékerzett a 26. update a teszt szerverekre. A frissítés tartalmát viszont többen kritizálták. A fő probléma az az újratervezett Flare Gunnal van a játékosok szerint.

Az új rendszerben ugyanis ha fellövünk egy jelzőrakétát, akkor a játék megjelöli az ellenfeleknek a térképen, hogy hova hova érkezik a drop. Ez egy olyan újítás, ami elég érdekes és közel sem reális, a PUBG közösség ki is akadt az eset miatt.

“Nem akarunk Istenverte Apexet, ami pontosan megmutatja a térképen, hogy hova fog esni a drop, most komolyan..”

“Ez egy borzasztó ötlet. A jelzőrakéta eléggé látható. Nem kell a jelölés a térképre.”

Egyesek már poént is gyártottak az újításból. Jogos a kérdés egyébként, hiszen a Call of Duty sorozatban is volt UAV, ami jelezte, hogy hol vannak az ellenfeleink, csak épp az egy teljesen másik játék.

“Kaphatunk piros pöttyöket is a térképre, amelyek az ellenfelek helyzetét jelöli?”

Voltak olyanok is, akik megoldási javaslattal készültek, a legnépszerűbb ötlet az a több füst hozzáadása a Flare Gun-féle dropjaihoz. Ezzel távolabbról is könnyebben észlelhetnék az ellenfelek, ha valaki fellő egy jelzőrakétát, de azért nem is annyira OP, hogy mindenki odamenjen a jelöléshez.

Régen volt már ekkora a felháborodás, kíváncsian várjuk, hogy mit fog erre lépni a PUBG Corp., akik az update logban kikérték a játékosok véleményét, most pedig meg is kapták ezeket, hiszen talán még sosem volt ekkora egyetértés a közösségen belül. A PUBG Corp. egyébként nem reagált még a témára, de az biztos, hogy már értesültek a problémáról.

Napi retro

Nem volt jó ötlet a tetőn kempelni, most már ő is tudja

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva