PUBG

“Sikerül mindent elrontani” – sprEEEzy keményen beolvasott a PUBG Corp.-nak


A Flare Gun keményen megosztott a játékosokat.

Szegény PUBG Corp. elég vastagon kapja mostanában az ívet a közösségtől. Ezúttal a horvát streamer, sprEEEzy szólt be elég keményen a cégnek. SprEEEzy volt nemrég bLYYY és TheVR Jani squad társa a Twitch Rivals Apex kupán, ettől függetlenül javarészt PUBG-t streamelt korábban a horvát játékos.

“Úgy gondolom, hogy itt az ideje annak, hogy egy ázsiai és egy a világ többi részén elérhető verziójú PUBG legyen. Rosszul vagyok már attól, hogy pár koreai fejlesztő diktál például az európai embereknek arról, hogy mit akarnak a játékba. Majdnem minden nagy döntésből teljesen kihagyták az európai közösséget. Rendkívül irritáló. Csinálnak egy új pályát (a dizájn rendben van), de elrontják a loottal és a körszűküléssel.elrontják egy még rosszabb loot beállítással, teljesen figyelmen kívül hagyják a visszajelzéseket és most elrontanak mindent a Flare Gunokkal…. Miközben Miramaron és Erangelen 1 pisztoly van 3 házanként.”

Az biztos, hogy az indulatokat az új Flare Gun hozta ki a streamerből, amit a közönség meglehetősen negatívan fogadott. A jelen állások szerint könnyen lehet, hogy nem is fog megérkezni a játékba az új fegyver, vagy az is lehet, hogy nagyobb ráncfelvarráson fog átesni, mire megérkezik az éles verzióba.

A loot kérdése jogos felvetés, hiszen rengeteg alkalommal kritizálták már Erangel és Miramar lootját, de főleg Erangelen botrányos a loot. A PUBG Corp. közösségi menedzsere maga is pedzegette már, hogy ideje lenne javítani rajta, viszont ez a mai napig nem történt meg.

Ezt olvastad már?

“Nem akarunk rohadt Apexet!” – A PUBG közösség kiakadt az új update miatt

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva