R6

Ezért nehéz balanszolni a játékot: jelentős eltéréseket mutatnak a profik banjai a közösségéhez képest


Összehasonlították a PL és a Road to SI statisztikáit.

Pár napja megírtuk azt, hogy a Road to SI playlisten milyen statisztikákat hozott össze a közösség a tiltások terén:

Blitz magasan a legtöbbet bannolt támadó lett, a túloldalon Caveira és Echo a nem kívánatos személy

Nemrég a Ubisoft közzétette, hogy mi a helyzet a Pro League VS Road to SI banjai terén: óriási eltéréseket mutatnak a számok.

Míg Ying a top 10-be se fért be nálunk, addig a profik a meccsek harmadában száműzik, de Glaz terén is jelentős különbségeket láthatunk. Az egyetlen, aki befért a top ötbe ilyen szempontból az Maverick – egyébként látható, hogy mennyivel kiegyensúlyozottabb számokat hoznak PL-ben ilyen szempontból. Emlékeztetőként mutatjuk, hogy Blitz mennyire kiemelkedett nálunk:

Védők terén ugyanez már nem mondható el: Mira és Echo több, mint a meccsek felében tiltott (előbbinél régebben ez a szám jóval nagyobb volt egyébként) – ők ketten nálunk is felfértek a dobogó első három fokára. Maestrót körülbelül nyolcszor annyi alkalommal bannolják a profik hozzánk képest, de az arányokat tekintve Pulse-nál vannak a leginkább szembetűnő különbségek.

Érdekes statisztikák, egy tanulságot egészen biztosan le lehet vonni belőlük: a Ubisoftnak rettentő nehéz dolga van balanszolás terén, ugyanis néhány átfedést leszámítva igencsak nagy különbségeket mutat a profi és a casual mezőny preferenciája ilyen szempontból.

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva