Hearthstone

Nyerni akarsz? Csak válassz egy tetszőleges Paladin decket és irány a ranked!


Megérkezett a Vicious Syndicate legfrissebb meta jelentése.

Nerfek ide vagy oda, kezd igencsak beállni a meta – az új kiegészítő nem jöhet elég hamar ilyen szempontból. Nézzük, hogy mi változott és mi maradt ugyanaz!

Népszerűségi rangsor

A Hunter népszerűsége töretlen, igaz egyre jobban kezd egyetlen paklira (Midrange Hunter) összpontosulni a figyelem. Ezt követi a Priest, mely popularitása ugyan 1%-ot esett a múlt heti jelentéshez képest, így is stabil szereplője a metának: itt is igaz az, mint a Hunternél, hogy egyre inkább egy paklit játszanak a játékosok (Wall Priest), azonban itt sokkal kevésbé durvák a számok. Jaina megtartotta 3. helyét, az Aggro-Odd Mage pontosan ugyanolyan számokat hoz, mint egy hete.

A legnépszerűbb paklik

A Midrange Hunter jó 2 százalékkal népszerűbb, mint múlt héten – most már több, mint minden 10. meccsen ez jön szembe átlagban. A Wall Priest és a Gallery Priest helyet cseréltek, immáron a falak királya a HS 2. legnépszerűbb koncepciója 7.40%-kal, őt követő minimális lemaradással az Odd Paladin (7.36%).

Deck Winrate-ek

Most pedig nézzük meg azt, ami legtöbbünket érdekel, vagyis hogy győzelmi arányok terén hogy néz ki a meta!

A Paladin uralmát nem sikerült megtörni: az Odd (54.6%) és a Secret (53.71%) variáns mellett az Even (54.57%) is még feljebb mászott (több, mint 2 százalékot javult ilyen téren), így immáron ez a 3 pakli rendelkezik a legmagasabb győzelmi rátával. A Midrange Hunter népszerűsége mellett a győzelmi aránya is megnőtt, immáron tier 1-es pakliként tekinthetünk rá. A páros-páratlan mechanika továbbra is tombol: két páratlan Warrior (Odd és Odd-Taunt) is ott van tier 1-ben, ahova emellett a Control Priest és a Zoolock tudott beférkőzni – hiába a népszerűség tehát, a Wall Priest nem ér oda a legmagasabb szintre.

A Tier 1 paklik listáját a linkre kattintva érhetitek el, ha pedig ennél többre (például a többi listára) is kíváncsiak vagytok, akkor EZEN a linken érhetitek el a VS oldalát.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva