Gaming

Fallout 76: Megérkezett a 2019-es roadmap, tartalomból nem lesz hiány!


A Bethesda nem hagyja magára a Fallout 76-ot. Egész évben érkezni fognak a tartalmak a játékhoz.

A Bethesda hánytatott sorsú játéka, a Fallout 76 küzd, nagyon szeretne életben maradni, esetleg még nőni is egy icipicit. A fejlesztők és a kiadó sem engedte el a játékot, annak ellenére sem, hogy a megjelenés több mint katasztrofális volt. Nem csak tartalmilag volt nulla a Fallout 76, olyan technikai hiányosságai voltak, melyek mellett még egy hardcore Fallout rajongó sem tudott elmenni szó nélkül. Ez azonban már régi mese, azóta a Bethesda szépen befoltozgatta a sebeket (a legtöbbet) és bár még mindig kell javítani a hibákat, lassan elkezdődhet a tartalmak beszivárgása is a játékba.

Szép ígéretek voltak:

4x nagyobb, 16x részletesebb: íme minden tudnivaló a Fallout 76-ról

Most, 2019 elején a Bethesda nyilvánosságra hozta a Fallout 76 egész éves tervét, ilyen tartalmakkal tervezik bővíteni a játékot az év folyamán. Panaszra abszolút nem lehet okunk, bőven lesz mit csinálni, ha tudják tartani a fejlesztők a menetrendet.

3 fő szezonra bontotta az évet a Bethesda

WILD APPALACHIA

Megjelenés: 2019 tavasz

Képen a teljes szezon tartalma

Március 12: Új események, a C.A.M.P további fejlesztése és új cuccok érkezése. Ezen a napon debütál a Wild Appalachia

Március 19: Érkezik a fesztivál, melyben ha teljesítjük a feladatokat, speciális tárgyakhoz juthatunk.

Március 26: Új PvP mód, mely különáll az alap játéktól (a meglévő karakterünk használható lesz az új módban is). Sokkal kevésbé lesz szigorú a PvP, akkor is teljes sebzést osztunk majd egy játékosra, ha az nem lő ránk vissza. Bár különálló mód lesz, itt is meglesznek a küldetések és a fejlődés is ugyan úgy megy tovább. Lesz egy ranglista is, ahol összemérhetjük a saját teljesítményünket a többi játékoséval.

Április 9: Vending gép kraftolási lehetőség a C.A.M.P-ben, hiánypótló funkció! Emellett 16-tól egy kameránk is lesz, mellyel rögzíthetjük majd a legizgalmasabb pillanatainkat (valószínűleg lesznek hozzá tartozó mellékküldetések).

Ezen a napon érkezik a Shear Terror! nevű küldetés sorozat is.

Május 7: Újabb questek és testreszabható táska. Végre!

Május 23: Egy új vendor, név szerint Purveyor érkezik a játékba. Legendary vendor lesz, segít a nemkívánatos lega cuccainktól megszabadulni, vagy scrapeljük, vagy pedig csere lehetőségünk lesz.

NUCLEAR WINTER

Megjelenés: 2019 nyár

Ehhez még nincs dedikált kép, távoli tervek ezek még, DE…

…érkezik egy új játékmód, ez a szezon nevét viseli, Nuclear Winter lesz a neve. Az ígéretek szerint:

Teljesen új módja lesz ez a Fallout 76-nak. Semmi ahhoz hasonló, ahogy eddig játszottunk. Felborulnak a Wasteland szabályai

További infók erről a módról még nincsenek, esetleg új túlélési mechanikákra lehet számítani, esetleg veszélyes időjárási tényezők, vagy egy teljesen új rendszer. Reméljük a legjobbakat.

Új Vault raidek: Végre megnyílik a Vault 96 és 94! Ez a magas szintű csapatokhoz igazított raidek lesznek. Ki és micsoda várja a játékosokat azokban a Vaultokban? Fogalmunk sincs.

Legendary játékosok: Egy új, más játékokból jól ismert rendszer érkezik, mely lehetőséget ad az 50-es szintű játékosoknak arra, hogy lenullázzák magukat, hogy az újrakezdéskor már új, erősebb képességekkel rendelkezzenek. Ők lesznek a Legendary játékosok.

WASTELANDERS

Megjelenés: 2019 ősz

A év utolsó szezonja lesz a Wastelanders. Erről van eddig a legkevesebb infók, nem meglepő módon. A Bethesda ígéretei nagyon jól hangozhatnak azoknak a játékosoknak, akik a sztorit keresik a Fallout 76-ban. Igazi döntéshozási helyzeteket, új fő sztori szálat, eseményeket és frakciókat ígérnek.

Ez lesz a játék valaha volt legnagyobb frissítése a fejlesztők szerint, bízzunk benne, hogy egy fényes jövő alakul a Fallout 76-nak!

Amint további részleteket tudunk meg a jövőbeli frissítésekkel kapcsolatban, természetesen azonnal megírjuk nektek. Ti toljátok még a Fallout 76-ot? Ha igen, egyedül, esetleg többen? Várjátok a tartalmakat, vagy végleg letettetek a játékról?

Ha ez a jövő, nem kellenek majd a bitang erős alkatrészek:

A videojáték piacra is belép a Google?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva