Fortnite

Az Apex jótékony hatása? Az Epic már gondolkodik a respawn rendszer bevezetésén


Merészet húzna a kiadó.

Tegnap egy igencsak részletes AMA-t tartott az Epic Games, melynek keretein belül rengeteg mindent megtudtak a rajongók.

Az 5+1 legfontosabb dolog a Fortnite AMA-ból: A repülőktől búcsúzhatunk és a double pump-ot is elfelejthetjük örökre! 

Az információ áradatnak ezzel nem volt vége, ugyanis azt is elárulta a kiadó, hogy az Apex Legends-ben már bevált respawn rendszer bevezetésén gondolkodnak – természetesen nem tették hozzá a rivális játékot, de simán lehet, hogy köze van hozzá.

A respawn rendszer annyit jelent, hogy a társak vissza tudnak hozni a halálból akkor, ha a halott társ által dobott lootot felvesszük, melyben van egy token, ezzel kell elmenni egy respawn pontra.

“Már egy ideje gondolkozunk és kísérletezünk a mechanikával. Időt kell hagynunk ennek, hogy megnézzük hatását a játékra. További részleteket a 8. szezon során tudunk majd mondani” – nyilatkozott a kiadó.

“Az biztos, hogy néhány dolgon fejlesztünk a 8. szezonban a csapatjátékot figyelembe véve: a kommunikációs vonalat erősítjük, illetve a térkép jelölőn változtatunk.”

Jó páran már (Ninja, DrLupo, Cloakzy) megszólaltak ez ügyben és nyitottak a bevezetésre. Amellett, hogy fordulatosabb meccseket hozna, nem kéne a squadban 1-2 gyengébb játékosnak megvárni, míg társai végigjátsszák a kört.

Rohamosan közeleg a 8. szezon, így lassan kiderül, hogy milyen konkrétumokra gondolt pontosan az Epic Games!

borító

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva