Counter Strike

Igazából ők se tudják, mit kellene csinálni. A profik elárulták, hányféle módon nerfelnék az AUG-otLegtöbben az áremeléssel gyengítenék a meta legnépszerűbb fegyverét, mások szerit az még nem elég.

A profi játékosok régen értettek egyet ilyen egységesen valamiben, mint most az AUG kapcsán. Akár használja egy csapat akár nem, mindenki úgy véli hogy az AUG ebben a formában nem maradhat, mert az csak árt a játéknak.

De hogy mit is kellene csinálni vele, arról megoszlanak a vélemények.

A legtöbb játékos szerint az árát kellene felemelni:

“Rengeteg változást lehetne hozni az AUG kapcsán, természetesen az ára lehetne az első.” – shox, G2

“Csak 50 dollárral drágább, mint az M4, de az értékei alapján egy sokkal jobb fegyver.” – Ethan, NRG

“Egy pár száz dollárral biztosan magasabbra viném az árát. Valahova 3300 környékére.” – jks, Renegades

“Jót tenne a játéknak is, ha magasabbra tennék az árát.” – apEX, Vitality

“Mostanra az emberek megértették, hogyan működik ez a fegyver, és hogy milyen jó teljesítményre képes a pályákon. Szóval ha ezek után felemelnék az árát, ugyanúgy megfontolnák a használatát.” – f0rest, NiP

Mások szerint hiába az áremelés, az értékei attól még mindig túl erősek lennének. Az M4A1-S mintájára kevesebb töltényt, vagy nehezített célzást is javasoltak:

“Lehetne emelni például az árán, de ez a fegyver akkor is őrülten jó. Ki lehetne például venni 5-10 töltényt a tárból, vagy egy kis célzásbeli nehezítés is jöhetne. Ha ugyanis közelítünk vele, olyan pontosan célba talál, mint valami lézersugár.” – RUSH, Cloud9

Természetesen nem csak ezek az értékek túlzottan erősek, akad panasz a tüzelési sebességre és az armor penetration értékre is:

“Szerintem a tüzelési sebesség csökkentése lehetne a jó megoldás, vagy a páncél átütő képesség gyengítése is szóba jöhetne.” – Aleksib, ENCE

Megoldási javaslat tehát van is, de igazából nincs. Mert abban mindenki egyet ért, hogy kezdeni kellene valamit, de hogy mit, azt csak találgatják még a profik is. A Major után reméljük a Valve is megfontolja az AUG nerfet, hiszen annyit egyetlen fegyver sem ér, hogy egymaga uralja a metát, és elmenjen a versenyektől a profik kedve.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva