Gaming

Ez lehet az új Steam design? – További újdonságok várhatóak


Valószínűleg nem, de a spekulációk már beindultak!

A Steam “About” oldala nemrégiben frissítve lett, egy sokkal korszerűbb design kapott, ami erősen elüt az alkalmazás külalakjától. Van egy gif ezen az oldalon, ahol a játékos a steam alkalmazásból elindítja a Portal 2-t, majd azon belül használja az átfedés különböző funkcióit. Természetesen ezek csak koncepciók, melyekkel figyelemfelkeltővé akarták tenni a készítők az oldalt, ha nem hiszed, hogy ez beindítja a Steam játékosok fantáziáját, nem ismered igazán őket.

A redditen máris beindult a tippelgetés, vajon hogyan fog kinézni az új Steam felület. Egy inteNsE nevű felhasználó például ilyennek képzeli el az új könyvtárat:

Aveniir ellenben sokkal letisztultabbnak várja az új külsőt, szerinte valami ilyesmi várható:

Van egy vicces easter egg a képen. Te megtalálod? 🙂

Azt már tudjuk, hogy a könyvtár külseje tényleg frissítésen fog átesni, ezt maga a Valve erősítette meg egy korábbi bejegyzésükben. Itt továbbá olyan változtatásokat ígérnek, mint a telefonos steam chat app, a Steam Trust minden fejlesztő számára elérhetővé tétele, vagy a fejlettebb játékajánlások a store-ban az AI segítségével.

Szerintetek kaphat idén egy nagy ráncfelvarrást a teljes Steam és átalakul a felület, vagy ekkora tervei azért nincsenek az idei évre a Steam csapatának?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva