PUBG

Nem csak egyszerűen megnövelik Erangel lootját – A pályát is átalakítják!


Végre kaptunk egy kis bizonyítékot, már tényleg dolgoznak Erangel lootján!

Erangel lootja miatt rengeteget harcolt már a közösség. A problémát a fejlesztők jól ismerik, hiszen több alkalommal beszéltek már róla és láthattuk, hogy ez bizony a cégen belül is meglehetősen megosztó kérdés. Szerencsére sikerült lemeccselni, hiszen egy hónapja megígérték, hogy hamarosan jön a jobb loot Erangelre is. Ezzel viszont a 26. update-ben nem igazán foglalkoztak, de esélyes, hogy a 27. update-ben fog helyet kapni a loot megnövelése, ám nem feltétlenül olyan módon, mint amire számítottunk. A 26. update leírásában szereplő ejtőernyőn Erangel látható, viszont szemfüles játékosoknak feltűnt az is, hogy pár új compounddal bővült Mansion környéke.

Az új házcsoportok | Forrás: PlayerIGN

A fentebbi képen piros színnel jelölték a jelenleg hiányzó épületeket, amelyek az új képen már szerepeltek. Szinte biztos, hogy ezek a fejlesztői belsős verzióban találhatóak még csak meg.

Éles vs teszt szerver / Forrás: PlayerIGN

Jelenleg a teszt szerver nem bővült új házakkal, így sajnos még várnunk kell az új frissítésre, ami szinte biztos, hogy nem csupán egy sima loot növelés lesz. Abban szinte mindenki egyetért, hogy Erangelen jelenleg rendkívül kevés lootolható terület van, ami a squadok esetén lehet leginkább szembetűnő. Az viszont korántsem tiszta, hogy milyen mértékű lesz az átalakítás, hiszen felépítésében Erangel teljesen különbözik Sanhoktól és Vikenditől, épp ezért szeretik olyan sokan. Viszont ha teletennék compoundokkal, az rengeteget változtatna a játékmeneten. Reméljük tényleg csak olyan területekre fognak épületeket tenni, ahol óriási az üresség. Severny környékére például egy közepes várost is el tudnánk képzelni, akkora az üresség azon a környéken…

PlayerIGN videóját itt találjátok:

Ezt olvastad már?

“Direkt ilyen a loot Erangelen és Vikendin is!” – Kérdezz-felelek a PUBG fejlesztőivel

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva