Overwatch

A közönség már annyira unja ezt a metát, hogy kifújolták a GOATS-ra váltó Houstont


Az elején üdvrivalgás fogadta a változatos felállást, de a csapat 15 másodperc múlva mégis meggondolta magát.

A New York Excelsior vs. Houston Outlaw meccsen került sor az érdekes közjátékra, mely ritkán látott reakciót váltott ki a közönségből. Élőben talán még egy csapatot sem fújoltak ki az Overwatch League története során, a Houston most mégis összehozta.

A helyszín Temple of Anubis, ahol a Houston végre izgalmas hősöket villant a GOATS metához szokott közösségnek. (GOATS meta – inkább a védekezésre és túlélésre építő 3 tank + 3 support felállás.) Előkerült a Pharah + Mercy páros, melléjük pedig csatlakozott Wrecking Ball, Tracer, Sombra és Zenyatta.

A közönség öröme azonban nem tartott sokáig, az első “roham” alatt kilőttek pár lövedéket, bemutatták a hősöket, majd rohantak vissza lecserélni mindenkit. Igen, jól sejtitek, visszaváltottak GOATS-ra, amit hangos felhördülés és fújolás követett a nézőtérről.

A kommentátorok hangján is hallható volt a csalódottság, hiszen már épp kezdtek megörülni egy kis DPS játéknak. Az olyan típusú hősöket, mint Pharah vagy tracer sokkal élvezetesebb nézni, mint a mostanra már unalmassá váló GOATS hősöket.

De úgy tűnik a csapatok feláldozzák mindezt az eredményesség oltárán, hiszen a sok gyógyulással és védelemmel felálló GOATS tény és való, hogy jobb eredményeket szállít a sebzésre építő DPS felállásoknál.

Az eredmény alapján egyébként akár meg is próbálhatta volna meghúzni a váratlant a Houston, hiszen sima 4:0-ra kikaptak a New Yorktól. Akik egyébként szintén végig a GOATS-ra építettek, a közönség legnagyobb bánatára…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva