PUBG

Érdemes vigyázni: A hackerek új módszerrel hirdetik a cheatjeiket


Mindent megtesznek azért, hogy eladják a cheatjeiket.

Aki tisztességesen játszik, az az idők során akarva-akaratlanul is belebotlik a csalókba. Nagyon úgy fest, hogy kezd megcsappanni a hack gyártók vásárlóköre, ugyanis már a PUBG-n belül is keresik a vevőiket. Egy játékos figyelt fel arra, hogy egy olyan ismeretlen hívja állandóan játszani, akivel soha sem játszott és még csak nem is hallott róla. A PUBG.op.gg-n szereplő statisztikái pedig még furcsábbá tették a dolgot, hiszen mindössze két meccset ment életében főhősünk.

Hamar kiderült, hogy nem egyedüli az eset, hanem az utóbbi időben egyre gyakrabban zaklatják ismeretlenül a játékosokat. Ezek egyébként mind kínai botok, akik a lobby-ban hirdetik a csalásukat. A nevük alapján egy kínai app segítségével lehet kommunikálni velük, ha csalást akarunk vásárolni. Az biztos, hogy ügyesen fel van építve az egész, hiszen botok ezrei hirdet ilyen módon.

A jó hír viszont, hogy legalább nem rontják el más játékát, csak a lobby-ban rosszalkodnak. Érdemes ignorálni őket, vagy beállítani, hogy csak barátok tudjanak meghívni, utána már nem fognak tudni zaklatni.

Ezt olvastad már?

Újabb fegyver tűnt fel a fájlok között: Jön az MP5k!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva