Overwatch

Lehullt a lepel a 30. hősről: Baptiste jó eséllyel support pozícióra érkezik – Videón a története


Sokoldalú hős érkezhet.

Rengeteget cikkeztek róla különböző oldalak, jó ideje várjuk, végre felfedte a Blizzard: Baptiste az Overwatch 30. hőse.

Jó eséllyel egy support karaktert köszönthetünk személyében, nézzük is meg, hogy nagyjából mi hangzott el a videójában:

Történetében az Omnic háborúról van szó, ahol nem volt más választása még gyerekként, mint ölni, különben meghalt volna. Segítette a barátait és bántott mindenkit, aki az utukba állt. Bárki, aki segítséget kínált neki, hogy javítsa az életkörülményeket, azt elfogadta – még az ördögét is, nem volt bonyolult a helyzet. Elismerte, hogy ez egy hazugság volt: akadt választási lehetősége. Később felnőttként látjuk már, ahol a múltból tanulva elmondja, hogy egy jobb világért fog harcolni, mely egyeseknek egy töltényt, míg másoknak kötszert jelent – végül azzal zárja, hogy a döntési lehetőséget a mi kezünkbe adja.

Meglátjuk, hogy konkrét képességek terén mit jelent ez, de ezt a választási lehetőséget igencsak hangsúlyozta a Blizzard, így nem lennénk meglepődve, hogy ha hasonló lenne a mechanikája, mint Moirának (tehát nem tud egyszerre sebezni és gyógyítani az ultit leszámítva).

Rövidesen okosabbak leszünk!

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva