PUBG

Teljes a káosz a PUBG Corp.-nál update fronton


Kíváncsian várjuk, hogy ennek mi lesz a vége.

Az életben csak két dolog biztos, az egyik a halál, a másik pedig a desync a PUBG-ben. Nagyon úgy tűnik, hogy a holnapi update sorsáról a PUBG Corp.-nak sem sikerült döntenie, legalábbis a tartalmáról. Az szinte biztos, hogy a holnapi update-nek hajnali 1:30-kor neki fognak látni, szóval aki még le van maradva a küldetésekkel, az iparkodjon, ugyanis eddig lehet majd teljesíteni a feladatokat.

Ezúttal a tervek szerint 7 órán át fogják frissíteni a szervereket, amiben a Zima és a Flare Gun is helyet kapott. Nagyon úgy fest, hogy nem hallgattak a közösségre és mégis marad a Flare Gun a jelen verzióban. Persze volt már rá példa, a 3D jelölőrendszer esetén, hogy először behozták az elképzeléseik szerint, majd végül csak meggondolták magukat.

Ami viszont még kétséges, az az fps-től függő tűzgyorsaság hibájának a javítása. A visszajelzések szerint nem volt gond idáig vele, tényleg sikerült megoldaniuk, viszont ma levették a teszt szerverről és egy végső átalakítást végeznek el rajta. Ezt pedig lehet beteszik az éles verzióba holnap, ami azért furcsa, mert az átalakítás bizony bőven rejt hibalehetőségeket, de reméljük a legjobbakat. Azért érdekes ez a kijelentés, mert korábban direkt kihangsúlyozták, hogy ez még nem fog bekerülni az éles verzióba, ugyanis hosszabban szeretnék tesztelni a tökéletes eredmény érdekében.

Ezt olvastad már?

Nem csak egyszerűen megnövelik Erangel lootját – A pályát is átalakítják!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva