Hearthstone

Rosszak és unalmasak: 5 wild legendary, melyek kapcsán imádkoztunk, hogy ne bontsuk ki őket


Ezek gyengén sikerültek.

Rosszak, unalmasak, nem akartuk őket kinyitni: jöjjön a Wild formátum 5 legborzalmasabb legendary lapja, melyt örülünk, hogy már magunk mögött hagytuk

5. Flame Leviathan

Flame Leviathan(12290).png

5. helyen a Goblins VS Gnomes Mage legendary lapja áll, mely a Mech tag ellenére abszolút nem volt jó Mech Mage-be. Az még hagyján, hogy mindenkibe lőtt kettőt felhúzásakor – elvégre korai játékban elég jól tudott jönni pl. egy Zoolock ellen – azonban ez ugye teljesen random volt, hogy mikor történik meg. Olyan nyalánkságok fokozták használhatatlanságát, hogy képes volt minket megölni Ice Blockon keresztül is.

4. Anomalus

Anomalus(35230).png

Újabb Mage lap, újabb boardclear minionba építve….mégis miért? Az a class, ami már a classic szettben is kiváló asztaltakarításokkal rendelkezik (Flamestrike, Blizzard) viszonylag rövid időn belül kapott egy 2. ilyen jellegű lapot, mely még rosszabb. 8 manáért nem csinált semmit, majd ha nem kapott silence-et, Polymorphot vagy Hexet…nos akkor sem tudtuk feltétlen megölni, mert 6 élete van. Az animációja viszont elég jó! Mutatjuk:

3. Hemet Nesingwary

Hemet Nesingwary(12268).png

“Unplayable, dies to Hemet”, vagyis játszhatatlan, Hemet megöli – egy visszatérő (nyilván poén jellegű) mondat volt Redditen éveken keresztül, erre a régi motorosok biztosan emlékeznek. Hemet régebbi verziója egy tech lapként érkezett a játék azon szakaszába (szintén Goblins VS Gnomes kártya), amikor nagyjából senki nem játszott Beastekkel.  Néha egy Druid of the Claw-t vagy Savannah Highmane-t jó volt elkapni, de amikor nem adta be a Battlecry (rengetegszer), akkor ez a lap játszhatatlan volt 3 élete miatt.

2. The Boogeymonster

The Boogeymonster(33138).png

A Whispers of the Old Gods kiegészítő azon lapja következik a listán, ami kapcsán az ember imádkozott, hogy ne bontsa ki. Nem elég, hogy érthetetlen módon 8 mana (8 mana, nem csináltam semmit) de nem is igazán akar az ember trade-elni egy 6-7-es minionnal, amikor arcra is mehet. A legfájóbb mégis benne a ritkasága: elképesztően unalmas lap egy legendary-hez képest. Ha már valaki a nagy/nagy lapokra izgul, egy Gruul sokkal jobb – és még az a lap is a játszhatatlan kategória volt már régen is.

1. Bolf Ramshield

Bolf Ramshield(22346).png

6 mana: gyógyulsz kilencet – igen, ez a lap konkrétan ennyit tudott. A The Grand Tournament amúgy is az egyik legrosszabb kiegészítője volt a játéknak csomó megbukott kártyával és mechanikával (joust), Bolf Ramshield pedig vitte a prímet. Nagyon egyszerűen körbe lehetett játszani a kártyát, mindössze arcba kellett ütni 9-et, így Ramshield meghalt anélkül, hogy akár 1 miniont is levett volna. Aggro elleni lapnak indult, mém kártya vált belőle – kár érte, mert egy viszonylag érdekesebb lapról volt szó.

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva