Fortnite

Tényleg megérkezett a dzsungel Wailing Woods helyére! – Íme az összes Season 8 pálya változás


Ezúttal is bőven lesz mit megszokni az új pályán.

Egy biztos, bőven van kaptunk új tartalmat az Epic Games-től, ám első nekifutásra a legszembetűnőbbek talán a térkép változások. Az összes szezon legérdekesebb időszaka, amikor az első mérkőzéseinket játsszuk a teljesen megújult pályán. Ezúttal is bőven lesz mit bejárni a játékosoknak, ugyanis az Epic Games rendesen átalakította a pálya jobb felső sarkát.

Az új, Season 8 térkép – Epic Games

Jól látható, hogy a hó ugyan megmaradt, ám ezen felül érkezett egy teljesen új biom a pályára, a dzsungel! Wailing Woods megszűnt ugyan létezni, helyére egy hatalmas vulkán és egy inka város, Sunny Steps került.

Sunny Steps – Epic Games

Jól látható a fenti képen, a város a vulkán lábánál fekszik, ami összességében nem kis veszélyt jelent a játékosoknak. A vulkán ugyanis lávafolyammal érkezett a játékba, ami meglehetősen ártalmas lesz a játékosokra nézve. Érdekes harcok várnak ránk az új biom területén, szinte biztos, hogy eleinte nehéz lesz hozzászokni, hogy kerülgetni kell a sebző lávát.

Az új vulkán – Epic Games

Ha már a teljesen új területekről beszélünk, a vulkán másik oldalára is készített egy teljesen új POI-t az Epic. Lazy Links átadta a helyét egy szintén lusta, ám annál szebb területnek. A golfpálya helyére megérkezett Lazy Lagoon, a kalózok kikötője!

Lazy Lagoon – Epic Games

Visszatért egy régi ismerős is, a The Block átvándorolt a kis motel helyére, Risky Reels pedig újból a pálya részét képezi. (Sajnos azt még nem tudni, hogy pontosan milyen formában tért vissza, csak a kiszivárgott térképből ismerjük ezt az információt, de amint élesek lesznek a szerverek, frissítjük a cikket Risky Reels képével!)

UPDATE: Végre élesek a szerverek, mindenki felkeresheti magának a leginkább tetsző új területeket! Risky Reels viszont nem tért vissza teljesen, a leak abból a szempontból kacsának bizonyult, hogy név szerint nem említi Risky nevét a térkép, valamint a régi autósmozi helyén egy hatalmas expedíciós tábor található mostantól.

Az Epic Games ezúttal is rendesen kitett magáért, kiválóak lettek az új területek, biztosan több óra felhőtlen játékélményt okozva ezzel a Fortnite közösségnek!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva