Fortnite

“A mostani a leggyengébb Battle Pass valaha!” – Csalódottak a játékosok az ingyenes Battle Pass miatt


Egyáltalán nem elégedett a Fortnite játékosok csoportja. Össze kell kapnia magát a kiadónak, vagy nagy bajba kerülhet.

Hazudnánk, ha azt mondanánk, a nyolcadik szezont nem várta tűkön ülve a Fortnite közösség. A hetedik, téli szezon egy kicsit el is húzódott, a játék történetének leghosszabb hivatalos szezonja volt az előző, így bőven várta már a közösség, hogy érkezzen valami vérfrissítés a játékba. Az Epic mindezt azzal tetézte, hogy ingyenessé tették a nyolcadik szezon Battle Pass csomagját, pontosabban esélyt adott arra a játékosoknak, hogy ingyen kiüthessék maguknak néhány feladat teljesítésével. Aki igazán meg akarta szerezni a Battle Pass-t és szánt rá időt, annak biztosan sikerült is, így kijelenthetjük, hogy ez az első olyan szezon, aminek a Battle Pass-e bárkinek meglehet.

“Második esély” ?! – Hamarabb érkezhet a respawn rendszer, mint gondoltuk!

A lécet egészen magasra tette az elvárásaival a közösség, s az igazság az, hogy az Epic végül nem tudta megugrani a kitűzött célt. Összességében nem lett valami átütő a Season 8 Battle Pass csomagja, ami pedig értékelhető tartalom, az sajnos csak a későbbiekben nyitható meg, így a játékosoknak több héten keresztül kell grindolniuk ahhoz, hogy bármi értéke legyen az ingyenes csomagnak.

Persze szokták mondani, hogy ajándék lónak ne nézzük a fogát, ám mindez egy pillanatra sem fogja enyhíteni a játékosok csalódottságát. A Tier 100-as skin is minőségbeli romlás az eddigiekhez képest, kizárólag új színeket lehet hozzá megnyitni, még csak nem is fejleszthető skin. Tény, az Ice King sem volt fejleszthető, ám neki már a szezon elejétől kezdve kulcsszerepe volt, így mindenki érezte a karakter súlyát a Fortnite világában. Luxe viszont “csak” egy menő csaj, akinek új ruhákat adhatunk, minél több játékost élünk túl a “karrierünk” során.

“Lemásolhatom a leckédet…?” – A Fortnite új ping rendszerét egyértelműen az Apex inspirálta

A két kezdő skin is röhejesen egyszerű, szinte alig van olyan játékos a közösségen belül, akiket igazán feltüzelt, hogy velük játszhat a Battle Royale módban. Legalábbis a visszajelzések túlnyomó többsége inkább negatív hangvételű volt, mint pozitív.

Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy a nyolcadik szezon mechanikai újításai is csak úgy össze vannak lopkodva a konkurens sikerjátékokból. Ezt maga Ninja is szóvá tette a legutóbbi streamje során:

“Az Apex Legends sikeres? Emeljük át a játék legjobb funkcióit a Fortnite-ba is. Valamint a Sea of Thieves is népszerű, szóval kalózok is kellenek az új szezonba!”

Egy biztos, a Fortnite látott már jobb szezont, az új pályarészek tényleg képesek voltak egy kis új színt vinni a játékba, ám meglehetősen gyorsan ki is fújt az a lendület, amit a játékosok kaptak miattuk. Bízunk abban, hogy a jövőben az Epic valami önállót is felmutat, mert jelenleg ez csak egy elkapkodott húzásnak tűnik a kiadó részéről. Márpedig ha ezt a szezont elszúrják, akkor az hosszútávon rendesen alávághat a Fortnite: Battle Royale-nak!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva