League of Legends

Mi dönthetünk Tristana következő skinjéről! – A Riot újból a közösség segítségét kéri


Újból a játékosok döntenek, ám ezúttal egy sokkal közkedveltebb hős az alany!

Úgy tűnik a visszajelzések és a mért adatok szerint hatalmas siker volt, amikor a játék története során először, a játékosokat is belevonta a kiadó Illaoi legújabb skinjének tervezésébe. Elsősorban arról kellett döntenie a közösségnek, hogy a meglévő három lehetőség közül, melyiket látnák a legszívesebben a játékban. Majd miután győztest hirdettek, elkezdték megvalósítani a skint, aminek nagyobb mérföldköveinél újból megengedték a játékosoknak, hogy visszajelzésükkel más irányba tereljék az előkészületeket. Végül megszületett Resistance Illaoi.

 

Most újból dönthetnek egy skinről a játékosok, ezúttal egy sokkal közkedveltebb karakter, Tristana hőskinézete került reflektorfénybe. A Riot ezúttal is három lehetőséget kínált, íme az “indulók”:

Sugar Rush Tristana

“Ez az “édes” Tristana verzió a Cukorka Királyság védelmezője, fegyvere pedig rágógumigolyóval van töltve.”

Riot Games

Galactic Gunner Tristana

“Eltulajdonítottak két igazán veszélyes űrfelszerelést (Exosuit), a jutalom értük pedig percről-percre nő. A visszaszerzésükre többen is jelentkeztek, köztük az egyik Galactic Gunner Tristana, aki a lehető leggyorsabban, a legtöbb pénzt szeretné bezsebelni. “

Riot Games

Little Demon Tristana

“Egy káoszt kedvelő kis démon, aki igazán kedveli a forró helyzeteket, akár előidézni is…!”

Riot Games

A Riot természetesen külön kiemelte, ezek csak tervezetek, egyáltalán nem a végleges kinézetet tükrözik a fenti képek, csak amolyan irányadóknak készültek. Ha a szavazás végeredménye meglehetősen szoros lesz, a Tristana maineket fogják kérni arra, hogy döntsenek a skinek sorsáról.

Ahogyan az az Illaoi skin esetében is történt, ha megszületett a győztes, akkor bizonyos időközönként meg fogják osztani a közösséggel a skin készítésének nagyobb mérföldköveit, így mindenki végigkövetheti a szavazás nyertesének “megszületését”.

EZEN a linken adhatjátok le a voksotokat.

A játékosok március 6-ig szavazhatnak kedvencükre, akik ezt megteszik, exkluzív ikont kapnak a kiadótól!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva