Counter Strike

Tényleg EZ4ENCE, 2:0-ra verték a finnek a Liquidet – Major összefoglaló


Ezen a Majorön sem lesz diamond Pick'em coin...

Tegnap lezajlottak az első negyeddöntők, az első mérkőzés a Na’Vi-FaZe volt, ahol minden ment a papírforma szerint. Infernót, ami a FaZe választása volt, 16:13-ra tudták behúzni Edwardék, ezek után pedig a saját Mirage egy 16:7-tel hullott a kezükbe, különösebb nehézségek nélkül. A CIS csapat tehát máris az elődöntőben van, tényleg kevés izzadság kellett az elődöntőhöz.

A második meccs ennél azonban jóval izgalmasabb, és érdekesebb volt.

A világ második legjobb csapata, a Liquid csapott össze a finn ENCE-el, akik az első Majorjükön vannak itt. Mindenki imádja őket, hatalmas közönségkedvenc csapat. A saját mapjukat, Mirage-t 16:11-re tudták behúzni, ezek után mentünk át Infernóra, ami viszont a Liquid választása volt. Itt az amerikai csapat 15:8-ig ment el, de a mérkőzést egyszerűen nem tudták lezárni, végül a finnek visszajöttek hosszabbításra.

Onnantól kezdve esélye sem volt a Liquidnek, 19:16-ra nyert az ellenfél, ezzel elődöntőbe jutottak a Na’Vi mellett. Az abszolút favorit amerikai csapat tehetetlenségét csak tetézte, hogy NAF és nitr0 nagyon gyengén teljesítettek az este folyamán. Mi lehetett a baj? Ennyire hiányzott ZEWS és Taco a csapatból?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva