Fortnite

Tfue-nak semmi sem jó – “Semmit nem javítottak ki az új szezon ellenére, ugyanolyan szar, mint volt”


Nem elégedett a streamer.

Csütörtökön elstartolt a várva várt 8. szezon, melyet vegyes érzelmekkel fogadott a közösség – a Battle Pass például kifejezetten gyengére sikerült többetek szerint.

“A mostani a leggyengébb Battle Pass valaha!” – Csalódottak a játékosok az ingyenes Battle Pass miatt

Más is megszólalt a 8. szezon kapcsán, igaz ő érthető módon nem a Battle Pass tartalmával volt elfoglalva: Tfue az egész frissítést kritizálta.

“Örülök, hogy mindenki évezi a szezont, mert én biztos nem!” – áll Twitterén a kritika.

Később streamen kifejtette, hogy mivel van baja:

“Még mindig nem javították a rohadt ramp peekelést. Ez az egész játék egy nagy szar, javítsátok már ki a hibákat! Azt hittem, hogy legalább az új szezonra kijavítják a hibákat, de minden ugyanaz. Idegesítő, semmit nem javítottak ki” – valahogy így hangzott a szofiszikáltabb változat.

Nem ez az egyetlen baja a játékkal: az Infantry Rifle-t is alaposan kiosztotta a következő videó első két percében.

A lényeg, hogy szerinte az Infantry Rifle messze a legrosszabb, amit legelső fegyverként landolva fel lehet venni. A korábban vaultolt Burst Assault Rifle-t is szívesebben látta volna elsőként: szerinte a fegyver legnagyobb baja, hogy noha vannak még hasonlóan rossz kezdések (a snipereket hozta fel többek között), de egyszerűen túl gyakori az Infantry Rifle. Megbízhatatlan és gyenge a fegyver, így szerinte ha már muszáj a játékban hagyni, akkor fel kéne vinni a ritkaságát, hogy ne fussunk bele ennyire gyakran.

Nos az biztos, hogy eléggé vegyes a szezon start minőség szempontjából (azért elég sokan szeretik) – meglátjuk, hogy az Epic Games kezd-e valamit a szóban forgó fegyverrel. A Vault nem túl esélyes, tekintve, hogy rövidesen érkezhet az epic és legendary verziója is a fegyvernek.

Máris új fegyver érkezhet a játékba? Az Infantry Rifle epic és legendary verzióira bukkantak

borító

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva