Overwatch

Overwatch PTR: Symmetrát és Sombrát buffolták, Baptiste egyik képessége új külsőt kapott


Mutatjuk a változásokat.

Felpörgött az Overwatch az utóbbi időben: Baptiste, az újdonsült healer bekerült PTR-ra, tegnap pedig frissült a játék tesztszervere, jó néhány tervezett és egy nem közölt változtatás is történt. Nézzük meg mi érkezett!

Baptiste

Képtalálat a következőre: „baptiste overwatch”
The Verge

Az Amplification Matrix képessége alapból úgy nézett ki, mint egy pajzs, pedig ez egy mező – ezt akarták hangsúlyozni, így megváltoztatták: mutatjuk hogy néz ki az új külseje.

Symmetra

Képtalálat a következőre: „symmetra overwatch”
pcgamesn

A Photon Projector elsődleges sebzése 20%-kal gyorsabban erősödik – különösebb kommentárt nem fűzött hozzá a Blizzard, csupán annyit, hogy szeretnék, ha több sebzést osztana ki ezúton.

Sombra

Képtalálat a következőre: „sombra overwatch”
playoverwatch

Végezetül jöjjön egy nem dokumentált változtatás: arra emlékezhetünk, hogy február 26-án kapott egy kis buffot (ha health packet hackelünk, akkor a képesség töltési idejét megfelezi), viszont most úgy tűnik, hogy a hackelt ellenfelek is jobban látszódnak valamivel.

Amint látható az ellenfelet körülvevő piros csíkok élénksége és nagysága is szemmel láthatóbb – nem egy óriási buff, de egy korrekt Quality of Life változtatás, melyet megérdemel a mexikói hölgy.

A bugok javításairól IDE kattintva olvashattok.

borító: 1 ; 2

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva