PUBG

A PUBG Corp. tévedett – Feloldották Szab1s banját


A PUBG Corp. tévedett, de elég sokáig tartott, mire beismerték...

A PUBG Corp. malmai olykor rendkívül lassan őrölnek. Ezt már Szab1s is tudja, akinek a banjáról először 3 hónapja szereztünk tudomást. Az ügy nagy port kavart a hazai kompetitív mezőnyben, ugyanis egy nagyon tehetséges játékos volt Szabi. Korábban még a RIFT Esport tagja volt, ám miután az MNEB-ről kizárták a játékost a banja miatt, 3 nappal az esetet követően lecserélték a játékost. Nem csoda, hiszen a PUBG Corp. nem unbannolta először, de elég sok téves ban került már kiosztásra korábban is, így túlzottan nem lepődtünk meg (sajnos).

Most viszont Szab1s Facebook oldalára megosztotta a friss üzenetet, amit a PUBG Corp.-tól kapott. Túl sok információval nem halmozták el, de a lényeg, hogy unbannolták az accountját. Semmi egyebet nem árultak el mellé, üzenetet sem írtak, amiben elnézést kértek volna a 3 hónapnyi kitiltásért, de ez még talán változhat a későbbiekben. Szabitól megtudtuk, hogy nem engedte el egyetlen percre sem a kitiltást:

“Nem hagytam annyiban, kontaktok segítségével sikerült. Pontosan, hogy mi miatt volt ez az egész, azt én sem tudom”

A ban lekerült

Az esettel korábban is részletesen foglalkoztunk. Készítettünk interjút az érintettekkel, de még egy cheat szakértőt is bevontunk az ügybe, aki azt állította, hogy könnyen lehet, hogy nem csalt Szab1s. A kedvenc momentumom az esettel kapcsolatban a következő részlet az interjúból:

Mi lesz akkor, ha hetek múlva sem oldják fel a bant az accountodról, Szab1z?

Én nem gondolom, hogy egy ekkora cég ne tudna megoldani, kijavítani egy ilyen hibát pár hét alatt.

Sajnos nem 1-2 hét volt, mire helyrehozták, de legalább tiszta víz került abba a bizonyos pohárba. Az viszont elég szomorú, hogy egy félreértés miatt több hónapig szünet kellett tartania a fél-profi játékosnak és a csapatából is távoznia kellett. Ez azért több, mint egy “kis kitolás”. Mindezek ellenére sok sikert a továbbiakban!

Ezt olvastad már?

Régi idegtépő bug új köntösében tért vissza – A PUBG Corp. már tud a hibáról

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva