Gaming

Márciusi játék megjelenések, bőven van miből válogatni!


Nem a tél vége, tavasz eleje a legizgalmasabb időszak általában egy játékosnak, most márciusban azonban bőven jönnek olyan játékok, melyekre érdemes lesz majd odafigyelni. A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttük a legnagyobb címeket, mi ezekkel a játékokkal játszunk majd a következő időszakban.

Dead or Alive 6

Bár március elsején már meg is jelent a játék, gondoltuk hátha valaki lemaradt az infóról. Semmi meglepetés, szokásos erotikával túlfűtött játék. Erősen 18+

Left Alive

Bujkálós, óriás robotos, TPS lövölde. Az eddigi videók alapján nem sok kritikusnak nyerte el a tetszését, de a megjelenéskor mindenen lehet javítani. A Left Alive március 5-én jelenik meg PS4-re és PC-re a Steam-en.

Devil May Cry 5

Három játszható karakter (Dante, V és Nero), és egy ízig vérig DMC játék. Legalább is az ígéretek szerint. Hideaki Itsuno a játék atyja, bízhatunk benne, hogy a DMC 3 és 4 után ezt a játékot is sikerre vezeti. Várható megjelenés március 8.

Tom Clancy’s The Division 2

Március 15-én indul útjára a Division 2, aminek már sok-sok tesztjén túl vagyunk. A játék Washingtonba kalauzolja el a játékosokat, ahol a megbukott rendszert kellene valahogy gatyába rázniuk. A játékhoz 1 éven keresztül, 3 havonta érkezik majd ingyenes DLC és a raidre beléphető játékosok számát is felemelték 4-ről 8-ra. Hát kellhet ennél több? Igen, de ez majd a jövő zenéje…

Sekiro: Shadows Die Twice

Nem sok idő kellett a bemutatás után, hogy megjelenjen a játék, március 22-én már a kezükbe is vehetik a Sekiro játékot a Play Station 4 tulajok. A From szoftver kaszabolós, történet szállal is megáldott játéka, amiben rendkívül látványos cinematic videókat láthatunk, és életünk legjobb kard párbajait vívhatjuk majd meg.

Ti ezek közül melyiket várjátok a legjobban? Szinte az összes időtálló játék, a DMC-n kívül szerintünk mind 1 hónapon túl mutató cím. Kíváncsian várjuk, hogy hogyan szerepelnek majd a játékosoknál és a kasszáknál a fentebbi címek. Természetesen majd arról is tájékoztatunk titeket.

Magyar Xbox közösség: mindent a kedvenc konzolodról. Hasznos infók, tanácsok, adás-vétel, humor, dühöngő! Csatlakozz ITT

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva