PUBG

A looton kellett volna változtatniuk, erre elrontják a pályát – A profik kiakadtak az új Erangel miatt


Nem mindenkinek tetszik az új Erangel.

Nemrég írtunk Erangel változásairól, ami nem pont úgy sült el, mint vártuk, ugyanis nem csupán feljebb húzták a loot minőségét, hanem új házakat terveztek a pályára. Ezzel nem is lenne különösebb gond, csakhogy nem 1-2 új épületről van szó, hanem bizony több százról, ami miatt egyre inkább hajaz Vikendire az egész pálya, ami arról híres, hogy rendkívül nehéz rotálni a sok házcsoportnak köszönhetően.

ChocoTaco szerint Erangel azért ilyen népszerű a kompetitív mezőnyben, mert kiegyensúlyozott és rengeteg stratégia van rá, míg Vikendiről ez egyáltalán nem mondható el.

A TSM korábbi profi játékosa szerint az a probléma, hogy profikkal egyáltalán nem tartják a kapcsolatot a PUBG fejlesztői. Szerinte csupán azzal megkavarhatják az egész játékot, hogy egy compoundot rossz helyre tesznek, ami nagyban megnehezíti a rotálást és más helyszíneket is tönkretehetnek ezzel.

A FaZe játékosa, Fuzzface rendkívül nyíltan és egyszerűen közölte a véleményét.

“EZT NE RAKJÁTOK BE AZ ÉLES SZERVEREKRE. A MÉG TÖBB COMPOUND TÖNKRETESZI A JÁTÉKOT’

WackyJacky nem igazán érti, hogy miért rontaná el a játékot a több compound, de szerinte is hallgatni kellene a profi játékosok tanácsaira, akik jóval tapasztaltabbak náluk.

Moody, az Envy (korábban EnvyUS) játékosa szerint nem olyan nagy baj a változtatás, inkább az a probléma, hogy a loot még mindig rossz. Ez teljesen érthető.

WTFMoses-nek már panaszkodnia sincs kedve.

Elég nehéz lesz eligazodnia a PUBG Corp.-nak a játékosok véleményein, hiszen azok nem igazán egyeznek. Mi azért reméljük, hogy átgondolják még a dolgot, de legalább a loot minőségén mindenképp javítanak.

Ezt kitöltötted már?

Emelt szintű PUBG helyismereti kvíz

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva