Counter Strike

Spotify toplista és előadás a hadseregnél: a csapból is az ENCE folyik Finnországban


A méltán népszerű EZ4ENCE sláger egy hét alatt meghódította az országot.

Azt hiszem mindenki egyet ért abban, hogy a Katowice Major 2019 legnagyobb meglepetése az ENCE teljesítménye volt. A finnek a Zárt kvalifikációba kaptak egyedül meghívást, onnan maguknak harcolták ki a Major döntőt.

36 mapon verekedték át magukat a döntőig, összehasonlításképp az Astralis csak 9 mapot játszott a fináléig.

Már maga a csapat felépítése is csoda egyébként. A NiP-ből és FaZe-ből is elküldött allu összeállt az otthoni fiatal tehetségekkel, és ez lett belőle. Finn szervezet, finn játékosok, finn edző, szó szerint minden finn a csapatban!

Nem is csoda, hogy a hazai szurkolók őrült ENCE lázban égnek otthon, a rajongás lassan már őrült méreteket ölt. A csapat himnuszának szánt EZ4ENCE elnevezésű finn slágert mostanra már fél millióan nézték meg a YouTube-on (itt hallgathatjátok meg), és a finn Spotify statisztikákat is uralja. 3 hét alatt a toplista 4. helyéig küzdötte fel magát!

Emellett egy finn hadseregnél tartott előadáson is felcsendült a sláger.

De nem csak a hazai közönség, a versenyszervezők is egy csapásra felkapták a finneket. Az idei első Blast Pro állomáson már fixen ott lesznek, de úgy tűnik a DreamHack Masters Dallas se marad ki. Egy ma reggeli interjúban a finn állami televízióban elárulták, májusban Dallas-ba utazik a csapat…

Ha egyszer egy üzlet beindul!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva