Fortnite

Hamarosan érkezhetnek a Headgearek? – A Waypoint skin lehet az első, akin mindezt teszteli az Epic


Lehetséges, hogy egy új játékelemet tesztel az Epic Games a nyolcadik szezon során.

A nyolcadik szezonnal tonnányi új Item Shop és Battle Pass tartalom érkezett, ám mindezek mellett egy régi motoros is kapott egy kis törődést. Ez pedig nem más, mint a Waypoint skin, aki a v8.0-ás frissítéssel egy teljesen új stílust kapott a fejlesztőktől.

Waypoint – Epic Games

Azt egyébként nem tudni, hogy miért éppen a Waypoint skint emelte ki a sok közül a kiadó és adott neki egy teljesen új választható stílust, elvégre sosem volt probléma a kozmetikai tárggyal 2018 decemberi megjelenése óta. (A Ragnarok egy bug miatt kapott például egy bónusz választható stílust, így kapták meg a játékosok a vállvédő nélküli kiadást.)

Az új stílus gyakorlatilag mindent levesz a karakter fejéről, a sapkát, a headsetet és a maszkot is, ezzel láthatóvá téve a női modell arcát és hajkoronáját.

Epic Games

A helyzet ott válik érdekessé, hogy ugyan a játékosok látják, hogy létezik egy választható stílus a skinhez, ám annak lehetősége jelenleg le van tiltva. Sokan úgy gondolták, hogy biztosan csak az eredeti tulajoknak vált elérhetővé, ám ez nem igaz, jelenleg senki sem tudja az új Waypoint stílust használni.

Ez még azt is jelentheti, hogy hamarosan a játékosok képesek lesznek a legtöbb skin headgearjét levenni, a Waypoint pedig csak amolyan “tesztbaba” jelen pillanatban. Gondoljunk csak bele Master Key maszkját is külön kell megszerezni, bőven lehet, hogy egy új játékelemet tesztel a nyolcadik szezon során az Epic.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva