Fortnite

Hamarosan jöhet egy iKONIK koncert? – Saját K-Pop előzetest kapott a Samsung skin


Pénteken érkezik az új, exkluzív skin szett a játékba. Íme egy kis segítség az S10 tulajoknak a feloldáshoz!

A legújabb skin csomag március 8-án érkezik, kizárólag a Samsung Galaxy S10,S10+ és S10e, Androidos telefonok tulajdonosai számára. Az új iKONIK Outfitet és Scenario Emote-ot nem más, mint Jung Chanwoo ihlette, aki a méltán híres iKON K-Pop banda tagja.

Az új skin érkezését olyan szinten komolyan veszi a Samsung és az Epic Games, hogy még saját, hivatalos előzetest is kapott. Marshmello után szabadon, ezúttal is egy koncert kellős közepébe csöppenünk, ám ezúttal iKONIK szórakoztatja a közönséget a zenéjével.

Külön eseményt is tervez a Samsung a skin megjelenésének népszerűsítésére, ehhez pedig nem mást, mint a Fortnite legnagyobb alakját, Ninját kérték segítségül. Persze az Epic Games is beleteszi a maga részét, a március 16-án esedékes rendezvényen Ninja, az iKON banda, s néhány szerencsés jelentkező játszhat egy kizárólag erre az eseményre készített Fortnite Creative pályán. A rendezvényt New Yorkban fogják megtartani, de az érdeklődőknek természetesen Twitch streamet is fognak biztosítani a szervezők.

Az iKONIK skint és a hozzá tartozó Scenario emote-ot március 8-tól, a következőképpen nyithatjátok meg:

Elengedhetetlenül szükséges lesz a folyamathoz egy S10, S10+, vagy egy S10e készülék!

  • Töltsd le a Fortnite-ot a Galaxy készülékedre a Galaxy Apps-ből.
  • Telepítsd fel a készülékedre a játékot.
  • Jelentkezz be a Fortnite-ba, s a Store menüponton belül oldd fel az iKONIK csomagot.
  • Ha ez megtörtént, megjelenik egy felugró ablak, ami arra kér, állítsd be a számlázási adataidat. (Nem kell fizetni semmit!)
  • Ha teljesítettük a fent olvasható lépések mindegyikét, onnantól kezdve az iKONIK szett elérhető lesz a gyűjteményünkben.

Ki tudja, akár még egy iKON koncert is érkezhet játékbeli eseményként, a technológia legalábbis már adott hozzá!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva