R6

Döntöttetek: egyértelműen az Operation Para Bellum volt a 3. év legjobb szezonja


Mutatjuk végeredményünket.

Tegnap kiderült, hogy mikor kezdődik az új szezon:

R6 patch: kiderült a szezon start dátuma, Dokkaebit tovább nerfelték, a Capitao buff kimarad

Sejtettük, hogy valamikor a héten, épp emiatt még amíg aktuális volt, írtunk egy összegzést a 3. év 4 szezonjáról, majd a végén megkérdeztünk titeket szavazás formájában, hogy ti hogyan láttátok a dolgot.

Búcsúztassuk el a játék 3. évét: Y3 visszatekintő+szavazás a legjobb szezonról

Adósak vagyunk a végeredménnyel: 766 szavazat érkezett be, amit ezúton is köszönünk nektek!

Jöjjön tehát a végeredmény:

Megmondom őszintén személy szerint még ennél is simább végeredményre gondoltam, de úgy látszik az Outbreak event megmentette az Operation Chimera becsületét. Az Operation Para Bellum végzett az első helyen a szavazatok majdnem felét begyűjtve (47.4%), a másodikon az előbb említett szezon (28.9%) helyezkedett el, a harmadik helyet a jelenleg is futó Operation Wind Bastion foglalja el (13.2%) és a legrosszabb az Operation Grim Sky lett (10.6%).

Maximálisan egyetértek a végeredménnyel és a helyezésekkel: a Para Bellum az egyik legjobb szezon volt a játék történelme során, mely két olyan operátort rakott be a játékba, akikkel szórakoztató játszani, de se nem túl erősek, se nem túl gyengék. Maestro LMG-je nagyszerű, kamerái a lövések miatt (szerintem) szórakoztatóbbak mondjuk Valkyrie eszközénél, míg Alibit már csak a 3-as sebesség+Impact Grenade kombó miatt is jó játszani, de ehhez hozzájön, hogy eszközének effektív használata gondolkodást igényel.

Képtalálat a következőre: „operation para bellumrainbow six siege”

A Chimera legnagyobb baja a két operátor volt (valószínűleg nem hoznak be egyhamar ismét global gadgetet…), de ez a shield glitch és egyéb hibák is keserítették a játékosok életét – az Outbreak alapvetően azért jó volt.

Képtalálat a következőre: „operation chimera rainbow six siege”

A Grim Sky több szempontból is katasztrófa lett, szinte semmi sem sikerült jól: matchmaking error az első két hétben, elfuserált Hereford Base rework és két rosszul balanszolt operátor – ez a szezon mérlege.

Képtalálat a következőre: „operation grim sky rainbow six siege”

A Wind Bastion szerintem az oké kategóriába esik, bár a Fortress nem a kedvencem mérete miatt, illetve Kaidról letettem, miután végérvényesen megbizonyosodtam arról, hogy (legalábbis nekem) kevés a 2 Electro Claw, de elfogadható szezont hagyunk magunk mögött – komolyabb bugokra/hibákra például nem igazán emlékszem.

Képtalálat a következőre: „operation wind bastion rainbow six siege”

Összességében azt gondolom, hogy a negyedik év kis túlzással ennél csak jobb lehet!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva