League of Legends

Tényleg Cats vs. Dogs lesz az idei Versus esemény?! – A Riot Games már be is mutatta a szereplőket


Frissült a PBE, ezúttal nem a komoly oldalát nyomta meg a League-nek a Riot Games.

A szezon elején a Riot Games kiadott egy videósorozatot, amiben a 2019-es terveikről beszélnek, kategóriákra lebontva. Természetesen a skinek és az események külön videót kaptak, amiben megkaptuk az idei év forgatókönyvét. I am Carlos külön kiemelte, idén nem lesz olyan komoly a Versus esemény, mint az elmúlt években (Riven vs. Yasuo, Garen vs. Darius), sokkal inkább egy lazább témára akarnak fókuszálni, mint a kutyák, illetve a macskák örökös harcára.

Egészen eddig csak legyintettünk, ám most úgy tűnik mindez valósággá válik, a PBE-re ugyanis felkerült négy új skin, ami pontosan ebbe a tematikába illik. Két macskás és két kutyás skin érkezhet heteken belül a játékba, a macskák oldalát Rengar (ki gondolta volna…?), valamint Yorick fogja erősíteni, a kutyák oldalán pedig Fizz és Corki fog harcolni.

Íme Fuzz Fizz, Corgi Corki, Pretty Kitty Rengar és Meowrick skin bemutatója:

Ahogy a videó címéből is látszik, valószínűleg ezek a skinek április elseje okán fognak érkezni a játékba, így még azért reménykedünk benne, hogy útközben meggondolta magát a kiadó és a kutyák és macskák témát egy ilyen lazább “ünnepre” lövik el, a Versus eseményt pedig meghagyják egy komolyabb hangvételű időszaknak.

Persze nincs új skin-ciklus Prestige skin nélkül, ezúttal Fuzz Fizzt fogjuk tudni Mythic szintre emelni, ha rendesen belenyúlunk a pénztárcánkba, ebben az esetben koronát is kap majd Fizz legújabb skinje.

Frissült a PBE, így hát már tényleg a kertek alatt van a 9.5-ös frissítés érkezése az éles szerverekre, ami ezúttal egy Morgana VU-t és egy Kayle VGU-t is tartogat magában!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva