League of Legends

Ezt vehetjük előzetesnek? – Egy új Zyra skin bukkant fel az Olaf vs. Everything legújabb fejezetében


Megérkezett a legújabb fejezete az Olaf vs. Everything képregénynek. Egy meglehetősen furcsa easter egg kíséretében...!

Megérkezett az “Olaf vs. Everything” képregény második fejezete, ami amellett, hogy újból nagyon kemény lett, még az is lehet, hogy egy easter eggel is szolgált a League of Legends közösségnek.

A képregény maga nagyon hasonlít a “Deadpool kills the Marvel Universe” szériára, amiben Deadpool gyakorlatilag keresztül gyalogol az összes ismert Marvel karakteren. Most Olaf teszi mindezt a League of Legends univerzummal, ráadásul ez esetben a skinek által képzett alternatív univerzumok is szerepet kapnak.

Riot Games

A legújabb fejezetben Illaoi próbál kifogni a freljordi vikingen, az egyik varázslatával például egy olyan dimenzióba küldi Olafot, ahol az összes alternatív univerzum buborékjai között találja magát a képregény főszereplője. Ekkor olyan karakterek bukkannak fel, mint Renektoy, Omega Squad Teemo, God Fist Lee Sin, Super Galaxy Gnar, vagy éppen Officer Vi.

Ez utóbbi mellett azonban egy olyan alakot láthatunk az egyik buborékban, aki bizony még sosem volt a League of Legends világának a része. Vörös haj, négy meglehetősen érdekes zöld fül…az ott bizony egy Officer Zyra a képregényben!

Riot Games

Ha ezt egy hivatalos teasernek szánja a Riot, akkor ezzel egy új szintre emelik a képregényeket, ugyanis innentől kezdve nemcsak amiatt lesz érdemes olvasni őket, mert jók, hanem azért is, mert tele lehetnek olyan újdonságokkal, amikről addig más fórumon nem is hallottunk.

Persze ez még hivatalosan semmit sem jelent, könnyen lehet, hogy a képregény készítője, csak eljátszott az Officer Zyra gondolatával, s szimplán csak megörökítette mindezt az új fejezet aktuális oldalán. Egy biztos, most egy ideig érdemes lesz figyelni a skin bejelentéseket, mert ha tényleg érkezik egy Officer kiadása Zyrának, akkor bizony a képregények kötelezőolvasmányok lesznek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva