Counter Strike

Ezt észrevettétek? DeadFox saját lecserélése kapcsán spoilerezte el, hogy w0xic már elhagyta a csapatot


Elszólta magát, amikor a saját ügyében kérdezték.

Nagy port kavart a magyar közösségben az a tegnap esti hír, mely szerint DeadFox közel két és fél év aktív játék után kispadra kerül a HellRaisers csapatában. Ezzel tulajdonképpen lezárulhat egy korszak, amikor a világelitben magyar játékosért szoríthattunk. Mivel Bence éppen streamelt, miközben kiderült a sztori, még ő maga is meglepődött:

“Amúgy nekem senki nem írt semmit, ennyire profi-szintű a dolog”- vázolta a helyzetet az adásban.

Azonban elhangzik a videóban egy olyan mondat is, amit a DeadFox körüli sokk miatt lehet sokan fel sem fogtak. Ez egyébként a tegnapi nap legnagyobb pletykáját is bebizonyítja:

“Hát most w0xic is elment ugye, a nagy ember, igazából mindegy. Nélküle amúgy szarabb lett az egész alapból.”

“Elment” múlt időben, tehát már biztos a dolog és be is következett. A “szarabb lett” pedig utalhat arra, hogy valamennyit készültek már nélküle is, és nem az igazi így a csapat. Külföldön több megbízható, neves weboldal is felkapta egyébként azt a pletykát, hogy a mouz kivetette hálóját a woxic-froze-karrigan hármasra. Továbbá a török sztár AWP-s már Twitteren is hype-olja a rajongóit. Folyamatosan jönnek a  “készen álltok?” és a “bármi bármikor megtörténhet” típusú bejegyzések. Úgy néz ki, napokon belül megszülethet egy új mousesports, egy világverő lineup, vagy akár egy hatalmas bukás. Amint történik valami, tudni fogtok róla!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva