Gaming

Kérdezd TE a fejlesztőket: Interpoint


Március közepén jelenik meg a Interpoint, a Three Dots első játéka. Őket van alkalmunk most kérdezni a témában.

Idén tavasszal érkezik az Interpoint, a Three Dots fejlesztő csapat első játéka. Bár nagy név nem áll mögöttük, a játékuk rendkívül ötletesnek tűnik, így nagy örömünkre szolgál, hogy kapcsolatba kerültünk velük.

INTERPOINT

Az Interpoint egy FPS nézetű lövölde, misztikummal és egy csipet horrorral keverve. Sokkal inkább egy nyomasztó hangvételű játékra gondoljatok, mintsem egy Call of Duty horrorra. Az Interpoint alapköve a Photon fegyverünk, mely a környezetünkben lévő eszközökből tudja elszívni az energiát, és valami mássá átalakítani azt. A helyszín egy föld alatti kutató bázis, és ennek végtelen változatai alternatív univerzumokban.

A fejlesztők építő jellegű tanácsokat, kérdéseket várnak készülő játékukhoz, amik akár az esetleges későbbi frissítések részévé is előléphetnek.

Arra gondoltunk, mi lenne ha nem csak mi, a szerkesztőség faggatózna, hanem az olvasóink, Ti is!

Ebben az ablakban tudtok kérdéseket feltenni a fejlesztőknek. Mi összeválogatjuk a legjobbakat, vegyítjük a mi kérdéseinkkel, és feltesszük mindet a fejlesztőknek. Kérdezhettek a játékról, a steam megítéléséről, a procedúráról, ami egy játék megjelentetése előtt végigmegy, vagy akármiről, ami érdekel titeket és releváns téma lehet.

Köszönjük a segítségeteket. Nemsokára jelentkezünk a válaszokkal. Addig is, ha a játék felkeltette az érdeklődéseteket, itt tudtok jobban utána nézni a Steamen.

Magyar Xbox közösség: mindent a kedvenc konzolodról. Hasznos infók, tanácsok, adás-vétel, humor, dühöngő! Csatlakozz ITT

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva