R6

Ülsz a Club Pointokon és nincs semmi értelmes, amire elköltheted? A Ubisoft gondolt rád!


Boosterekre lehet költeni pontjainkat.

Nemrég végre elindult a Rainbow Six Siege legújabb szezonja, az Operation Burnt Horizon – remélem mindenkinek sikerült legalább egyszer isntalockolni Mozzie-t vagy Gridlockot és kiélvezni a két újoncot!

No de nem a két operátorról lesz most szó, hanem az egyik Ubisoft újításról, melyet nem vertek nagy dobra, pedig kellemes meglepetés – legalább megemlíthették volna.

Képtalálat a következőre: „ubisoft club points”
eurogamer.net

Végre van mi értelmesre költeni a Club Pointokat!

Eddig két (véleményem szerint) gyengécske fegyver skinen kívül nem igazán volt olyan, amire elkölthettük volna pontjainkat, azonban a Ubisoft berakta a 7 napos és a 3 napos boostert is, melyek arra jók, hogy az egy meccsen kapható Renown mértékét megdobjuk pár nap erejéig:

A 3 napos 70, a 7 napos 140 pontot kóstál: nem lesz egyből aktív, ha megveszitek, ezt külön kell megtenni, de érdemes akkora időzíteni, amikor sokat terveztek játszani, ugyanis nem játékbeli, hanem valós időt néz (ha esetleg valaki nem tudná), így 3 (vagy 7) napon belül akkor is lejár az aktiválástól számítva, ha be se léptek addig a játékba.

Sajnos csak egyszer vásárolhatóak elvileg, de ha rákap a közösség, akkor talán bővítik a kínálatot!

Érdemes is őket elkölteni, ugyanis személy szerint az én figyelmemet elkerülte, azonban ebben a posztban többen kiemelik, hogy március 31-én lejárnak!

Nos kétségtelen, hogy nem egy világot megrengető újítás, azonban egy olyan apróság, mely mindenkinek (de persze főleg azoknak, akik más Ubisoft játékok vásárlásával felhalmozták pontjaikat) egy hasznos elköltési módot ad, úgyhogy köszi Ubisoft!

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva