Fortnite

A nézői nyírták ki Tfue Fortnite kliensét, le is kellett törölnie a játékot


Ebből is tökéletesen látszik, híresnek lenni nem minden szempontból pozitív dolog.

Tfue éppen egy Fortnite meccs kellős közepén tartott, amikor a játék elkezdett feketén villódzni és szaggatni. Annyira játszhatatlanná tette mindez a Battle Royale-t, hogy a streamernek vissza kellett lépnie a lobby-ba, hogy kiderítse, mégis mi lehet hirtelen a probléma.

A helyzet az, hogy Tfue nézői voltak azok, akik élvezhetetlenné tették számára a játékot (és így maguknak is a streamet). Persze maga a szándék nem volt ártó, ám a folyamatosan érkező Friend Requestek teljesen szétbarmolták a klienst, ugyanis ilyen jellegű forgalomra nem volt felkészítve az Epic Launcher. A FaZe játékosa természetesen beállította az automatikus elutasítást, valamint a figyelmeztetéseket is kikapcsolta, ám ez gyakorlatban semmit sem oldott meg.

Egy idő után már nemcsak szaggatott a játék, hanem teljesen meg is adta magát a kliens, szétfagyott a rendszer, a streamernek le kellett törölnie a játékot a gépéről.

Az incidenst az alább található videó első 3 percében lehet megfigyelni:

Az újratelepítés után alternatív felhasználóval folytatta a játékot, aminek a közösség nem tudta a pontos felhasználónevét, így nem tudták újból kicsinálni a rendszert. Másnap újból megpróbálta rendbe szedni a régi felhasználóját, s mint kiderült, az Epic Launcher nem szinkronizálta megfelelően a beállításokat, ami egy meglehetősen érdekes diszfunkcióhoz vezetett. Második nekifutásra sikerült az automatikus elutasítást aktiválni, így újból használhatta a fő felhasználóját Tfue.

Habár a key bindokat újra be kellett állítania…

Ebből is látszik, hogy bár a játék jó úton halad, azért még van mit javítani a kliens működésén. Valamint az is biztos, hogy nem minden nézőközönség normális, elvégre ez esetben a saját, illetve szeretett streamerük szórakozását is elkaszálták.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva