Counter Strike

Villámgyors ALT+TAB és akár +100 FPS az update után: így állíthatod be az új indítási parancsot


A játékosok beszámolója szerint tényleg csodát tett a D3D9EX.

Ahogy azt korábbi cikkünkben is megírtuk, a legújabb CS:GO update során végre bevezették a D3D9EX indítási parancsot. A fejlesztők állítása szerint 40%-kal csökkenti a memóriahasználatot, de kiderült, az FPS növelésben is besegít.

A csökkentett memóriahasználat olyannyira jól sikerült a játékosok beszámolója szerint, hogy már full screen esetén is instant működik az ALT+TAB. Ráadásul sokaknak plusz FPS-t is hozott, akadt olyan, akinek rögtön 100-at!

  • Alacsony FPS számnál különösen jónak tűnik, volt akinek egyenesen +100 FPS-t és instant ALT+TAB-ot hozott.

  • Közepes FPS értéknél is tartotta ezt a 100 körüli pluszt, ebben az esetben 240-ről 330-ra emelte az átlagot, itt is instant ALT+TAB mellett.

  • Ennél magasabb FPS számnál is megdobja az értéket, 367-ről is felmentek vele +27 FPS-t.

  • Csúcskategóriás FPS mellett is tud valamit az új beállítás, de itt már csak +20 FPS-t hozott a benchmark pálya szerint.

A frissen érkezett D3D9EX beállítása egyébként pofon egyszerű. Csak be kell tennünk az indítási parancsok közé őt is, a már jól megszokott módon.

Steam -> Library (Könyvtár) -> CS:GO jobb klikk -> Properties (Tulajdonságok) -> Set Launch Options (Indítási Paraméterek Beállítása)

Ide egyszerűen csak beírjuk, hogy “-d3d9ex” és elmentjük a változtatásokat. Reméljük nektek is legalább olyan hasznos lesz, mint a fenti kommenteket író játékosoknak!

UPDATE: Úgy tűnik a FACEIT nem igazán szereti az új parancsot. Ha ezen a felületen szeretnétek játszani, vegyétek ki indítás előtt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva