Fortnite

Jöhet a Ninja + Neymar közös stream, a személyes találkozó már megvolt


A sérüléséből lábadozó brazil sztár a VIP páholyban látta vendégül a streamert.

A labdarúgó Bajnokok Ligája keddi játéknapján drámai mérkőzésen kapott ki a PSG, a két gólos hátrányból fordító Manchester United ellen. Gaming vonalon ez maximum az esetleges FIFA kártyák miatt lehetne érdekes, ha nem jött volna össze a Ninja-Neymar csúcstalálkozó is a mérkőzésen. De összejött, ami természetesen egyből el is indította a pletykákat.

Ninjáról ugyanis pontosan tudjuk, jelenleg csak a munkájának, vagyis a játéknak él. 2019-re direkt nem is terveztek egyetlen nap szabadságot sem feleségével, kizárólag a bizniszre akarnak koncentrálni. Ha tehát véletlenül felbukkannak valahol a streamer stúdióján kívül, az saját bevallásuk szerint biztosan nem pihenés, sokkal inkább munka. Franciaországba is közelgő nagy dobása kapcsán érkezett, melyet a helyi streamerrel, Gotagával szeretnének összehozni.

A különleges alkalomra meglepetés vendégeket is ígértek, a szintén francia NokSs neve az elsők között merült fel a rajongók között. Most azonban egy újabb név, Neymar is bekerülhet a kalapba. A focista számára sem a gaming, sem a Fortnite nem ismeretlen terep. Bár elsősorban CS:GO-val játszik a brazil sztár, a két játékosnak van már közös Fortnite múltja. Január elsején lenyomtak pár kört élő adásban, Ninja speciális rendezvénye alatt.

Most majd jöhet az újabb összefogás, a személyes találkozó után. Hogy aztán valóban Gotagával együtt bukkan-e fel Neymar, vagy már egy korábbi Ninja streambe is bekerül, egyelőre maximum csak ők ketten tudják. Mi gamerek mindenesetre szeretjük, és nagyon várjuk az ilyen jellegű összeállásokat, hiszen hihetetlen népszerűséget képesek hozni a játékok világának. Elég csak a nyers számokat megnézni.

Ninját a világ legismertebb gamerének nevezhetjük jelenleg, arca lényegében összeforrt a Fortnite és a Twitch szavakkal. 4 millió Instagram követőjével szemben azonban Neymarnak 42 millió van. Egy közös játék kapcsán tehát rengeteg olyan ember ismerheti meg a gaming, a Twitch és a Fortnite világát, akik eddig még csak nem is hallottak ezekről a dolgokról.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva