Overwatch

Overwatch PTR: túltolták a legutóbbi Junkrat buffot, dupla gyengítéssel kompenzálják a hibát


Nézzük mi változott a tesztszerveren!

Frissült tegnap az Overwatch tesztszervere: egyrészt megtudtuk, hogy mely skineket tervezte a Blizzard Baptiste-nak (ide kattintva nézhetitek meg őket), másrészt jó pár változtatást is eszközöltek. Nézzük is meg őket!

Junkrat

Képtalálat a következőre: „junkrat overwatch”
playoverwatch

Emlékezhetünk, hogy a február 28-i PTR frissítésben erősítettek a hősön (részletek), azonban visszavonták a buffok egy részét: 40-ről 60-ra növelték a gránátok robbanásakor okozott sebzést bő egy hete, most pedig 50-ig csökkentik, valamint az ulti képesség töltésén is nerfelnek – 10%-kal lassabban lesz elérhető a RIP-Tire. Az indoklás a nerfek mellett az volt, hogy a legutóbbi buff óta túl könnyen tudta elérhetővé tenni az ultiját a hős.

Zarya

Képtalálat a következőre: „zarya overwatch”
polygon

Fegyverének (Particle Cannon) másodlagos lövésén változtattak: mostantól a kilőtt gömbök sugara fixen 2 méter, függetlenül attól, hogy mekkora az energia szintünk. A tisztánlátás kedvéért: ez egy nerf, ugyanis jelenleg 1%energia következtében 0.01 métert nőtt a rádiusz, vagyis max energián 2 méter helyett 3 méter volt a robbanás sugara.

Baptiste

Képtalálat a következőre: „baptiste overwatch”
polygon

Egyrészt a Biotic Launcher automatikus újratöltését ki lehet mostantól kapcsolni (ezt az opciókban lehet megtenni, alapból be van állítva), másrészt az Immortality Field külseje és hanghatása is jelentősen megváltozott.  Így néz ki:

A bugok javításait ide kattintva olvashatjátok el.

borító: 1

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva