Fifa

Újabb FAIL: Német játékosként szavazhatunk Willi Orbánra a hónap játékosa szavazáson!


Mutassuk meg, hogy ő volt a legjobb a hónapban, szavazzunk rá, hátha magyarként kerül be a játékba.

Mr. EA nem akar megbarátkozni azzal, hogy Willi magyar állampolgár lett. A játékon belül is időbe telt, míg megkapta a magyar zászlós kártyát, majd a TOTW-ben is először rosszul szerepelt. Mikor már azt hittük, hogy megoldódtak ezeket a problémák, most megint rúg rajtunk egyet a csapat, a hónap legjobb játékosa választásban újra német játékosként jelölték meg a magyar védőt.

Ugyanis Willi Orban jelölve lett a Bundesliga hónap legjobb játékosa címre!

Willi Orban rendkívül erős hónapon van túl. Nem csak kapott gól nélküli meccseket hoztak le a védelemmel, gólokat is lövöldözött, ami bőven nem a védők elsőszámú feladata. A teljesítményét természetesen az EA is jutalmazza, a legjobb 6 játékos között emlegetik az elmúlt hónapban.

A választható játékosok a hónapban:

Willire IDE KATTINVA tudtok szavazni. Több ízben bizonyította már a magyar közösség, hogy nagy dolgokra képes, ha mindnyájan Willi mellett teszük le a voksunkat, nagy esélye lehet a legjobb játékosnak lenni a hónapban.

Mi nagyon örülnénk, ha megkapná a a hónap játékosa címet, szívesen látnánk egy POTM Willi Orban lapot. Innen is szeretnénk mégegyszer gratulálni neki a csodálatos hónaphoz, és hasonlóan sikeres éveket kívánunk neki a folytatásban!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva