Fortnite

Hibázott az Epic Games – Megtarthatják az iKONIK skint azok is, akik csak szemfülesek voltak


Újabb érdekes, ám érthető döntés született.

Az iKONIK Outfit és a hozzá tartozó Scenario Emote a Fortnite legújabb készülék exkluzív csomagja. Hivatalosan mától érhető el kizárólag az S10, S10+ és S10e tulajok számára, viszont nem beszélnénk minderről újra, ha időközben nem történt volna egy hatalmas baki.

Az Epic hivatalos Reddit bejegyzése

Az új csomagot természetesen már idő előtt bele kell építeniük a fejlesztőknek a kliens-ciklusba, hogy amint elérkezünk a hivatalos megjelenésig, csak egy gombnyomás legyen (vagy még annyi sem) a bundle felvillanása a Store-ban. A kritériumokat viszont valaki nagyon rosszul állította be, ugyanis az iKONIK skin megérkezését az ÖSSZES Samsung készüléket használó játékos megtapasztalhatta, s a szemfülesek fel is oldhatták maguknak. Persze amilyen gyorsan csak lehetett, orvosolta mindezt az Epic egy hotfix formájában, ám így sem tudták megakadályozni, hogy pár olyan játékos is hozzájusson a skinhez és az ajándék emote-hoz, akiknek egyébként nem lenne szabad.

Így néz ki a Store-ban az ajándék iKONIK Outfit – Twitter

Egészen eddig kérdéses volt a szerencsésen behúzott iKONIK skinek sorsa, most viszont megtörte a csendet a kiadó.

Mindenki, aki szemfülesen megszerezte magának az iKONIK csomagot, megtarthatja magának a skint és az emote-ot!

Az Epic Games belátta a hibáját és ebben a formában “vezekel” mindezért. Nos, ez valahol érthető is és egy kicsit szomorú is egyben. Egy újabb igazán ritka, exkluzív skin veszített így az értékéből, most már tényleg ideje lenne a kiadónak ezeket a belsős hibákat kiküszöbölni.

Nem tudod pontosan, hogy mi az az iKONIK skin? Esetleg gondjaid akadtak a feloldásával? Íme egy kis segítség:

Hamarosan jöhet egy iKONIK koncert? – Saját K-Pop előzetest kapott a Samsung skin

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva