Gaming

Még közel sincs kész a Cyberpunk 2077


A "Creating Cyberpunk" videó alapján kijelentetjük, messze még a megjelenés.

A CD Projekt korábban megerősítette, hogy a Cyberpunk ott lesz az idei E3-mon. Ebből sokan (és mint utólag kiderült tévesen), azt a következtetést vonták le, hogy igen közel lehet a megjelenés. Sokan vizionálták az idei, vagy maximum 2020-as megjelenést, most azonban úgy tűnik, ezek bőven koraiak voltak, hiszen még bőven van mit tenné a Cyberpunk 2077 háza táján.

A videó a múlt évben publikált 48 perces videóból van összeollózva, új tartalom ezúttal nem látott napvilágot. A hanganyag jóval érdekesebb, a fejlesztők többek közt mesélnek arról, hogy miért döntöttek az FPS nézet mellett és, hogy miért némultak el a teaser után egy évig.

A tavalyi, 48 perces videó:

Talán az idei E3 után már nem lesz akkora rejtély a Cyberpunk 2077, mint amilyen volt az elmúlt években. A tavalyi E3-on is sikert aratott, több, mint 100 díjat söpörtek be a készítők. Egy szinte dolog szinte biztosra vehető, az idei eseményen nem fogunk kapni megjelenési dátumot, maximum csak egy kiadjuk, ha kész-t.

A videót itt tudjátok megnézni. Akit érdekel a Cyberpunk 2077, és nem csak a felszínre kíváncsi, kiemelten ajánlott:

Ti megveszitek majd a CD Projekt Red következő játékát? Egészen biztos, hogy hatalmas durranás lesz, de egy ekkora játéknál mindig fent áll a bukás veszélye. Mi minden esetre nagyon várjuk, és ha új híreket hallunk, azonnal elhozzuk nektek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva