PUBG

Új patch érkezik: Változtatnak a Red Zone-on és a Flare Gunokon is


Ismét hozzányúlnak a Flare Gunhoz és a Red Zone-hoz is.

Már nagyon várjuk a következő frissítést, ugyanis a PUBG Corp. állítása szerint újragondolják Erangelt, ám a változásokról egyelőre mindenki hallgat. A Flare Gun fiaskó után ismét többen elkezdtek foglalkozni a Red Zone-nal, ezen játékosok szerint ki kellene venni a játékból, hiszen senki sem szereti őket és igazából a játékélményhez sem ad hozzá túl sokat. WackyJacky is beállt a sorba.

A streamer szerint a Red Zone-ok nem teszik jobbá a játékot, szerinte ki kellene venni a Flare Gunokkal együtt. A közösségből rengeteg támogatója van ezen ötleteknek. WackyJacky posztjára a PUBG portugál közösségi menedzsere is reagált.

Állítása szerint a következő update-ben egy ráncfelvarrást fognak kapni a Flare Gunok. Azt nem árulta el, hogy a balansz pontosan mit is jelent, de esélyes, hogy ritkábbá teszik és a fellőhető mennyiség szigorúbb korlátozása sem egy rossz ötlet.

A Red Zone-okkal kapcsolatban több érdekes ötlet vetődött fel, amelyek között akad saját is, de a közösségi javaslatokon is gondolkoznak. Ez még nincs kőbe vésve, de esélyes, hogy ez is változni fog a jövőben. Jelenleg az egyik legnépszerűbb javaslat az az, hogy a Flare Gun fellövése esetén megjelenjen a Red Zone az adott területen.

Persze a “vegyék ki az egészet úgy, ahogy van” javaslat továbbra is rendkívül népszerű.  Reméljük ezúttal tényleg jön valami változtatás, nem úgy, mint korábban.

Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a következő frissítésben!

Korábban is ígérgettek már…

Érkezik változtatás a Red Zone-hoz!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva