Fortnite

Valami nincs rendben az árazással! – Megérkeztek az új, azték tartalmak az Item Shopba


Ezt most nem sikerült jól összepakolnia a kiadónak.

A mai napi Item Shop ciklus négy teljesen új tartalommal érkezett, megjöttek ugyanis azok az azték stílusú skinek, amiket már a v8.00 érkezésekor előbányásztak a leakerek a forrásfájlok közül.

 

Mezmer a férfi modell, aki egy Rare ritkaságú táskával debütál, valamint ő maga is Rare Outfit, így 1200 V-Bucks ellenében oldható fel. Társa, Sunbird egy hölgy modellt kapott, ráadásul az Epic ritkaságú táskája mellé még egy plusz stílust is kapott, így akiknek nem tetszik az azték maszk az Outfiten, nyugodtan levehetik róla. Ami érdekes, hogy ennyi bónusz elemmel a birtokában is csak 1200 V-Bucks a Sunbird skin, így egyértelműen megéri megvásárolni.

A két skin egy tematikus Glidert is kapott, ez nem más, mint a Sunrise, a játék legújabb Rare ritkaságú “ernyője”. Akinek bejön az új stílus, az 800 V-Bucks-ért vásárolhatja meg és ugorhat vele neki a legújabb Victory Royale-nak.

Ugyan már a Sunbird és Mezmer ritkasága és árazása is kérdéses volt az ár-érték arány okán, az igazán nagy baki még csak most jön!

Valami nincs rendben az Axetec-kel – Epic Games

A legújabb azték pickaxe, az Axetec, az Item Shop szerint egy Uncommon Harvesting Tool skin, vagyis a lehető legolcsóbb kategóriából származik. A boltban mégis középkategóriás árral, vagyis 800 V-Bucks-ért van meghirdetve. Valami nincs rendben az Axetec-kel kapcsolatban, vagy a ritkaságát nézte be a kiadó és igazából egy Rare skinről beszélünk, vagy ha tényleg Uncommon tartalomnak szánták az új csákányt, akkor bizony 300 V-Bucks-szal fölé lőttek az árkategóriának.

Az Epic Games még nem reagált hivatalosan az ügyben, ám szinte biztos, hogy mindez elkerülhetetlen lesz, ugyanis egyre többen hozzák fel a témát a nagyobb fórumokon!

Íme a mai nap teljes Item Shop kínálata:

Epic Games

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva