PUBG

PUBG Mobile esport verseny? – Igen, ráadásul 560 milliós összdíjazással


Óriási nyeremény, egyben nagyszerű lehetőség.

A PUBG Mobile hihetetlen népszerűséggel robog továbbra is előre. A Tencent törekvései viszont az esport területére is kiterjednek, aki idáig követte a mezőnyt, az biztosan értesült a 2018-as PUBG Mobile Star Challenge-ről. Most viszont egy 2 millió dolláros összdíjazású versennyel rukkoltak elő, ami 563 millió forintnak felel meg. A PUBG Mobile Club Open 2019-re bárki jelentkezhet, egyáltalán nem kell profinak lenni, ha jól megy a játék, akkor érdemes lehet nekifutni.

A versenyben csapatok vehetnek részt, minimum 3 fővel lehet indulni. A regisztráció március 8-án kezdődött és egészen 18-áig tart. További kikötés, hogy 16 éven felüliek nevezhetnek, illetve Platinum ranggal kell rendelkezni a szezon végéig. A versenysorozat az év végéig tart

Ezek a versenyek egyébként roppant népszerűek a nézők körében is, az előző PUBG Mobile Star Challenge-et több, mint 230 millióan követték figyelemmel, pedig a díjazása elég messze állt a 2 milliótól, “csupán” 200 ezer dollárt vihettek haza a játékosok.

A regisztrációt erre találjátok

Ezt olvastad már?

Megszületett a magyar PUBG válogatott – Ők indulnak harcba a törökök ellen

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva