Fortnite

10 perc hírnév! 48 éves magyar apukával hozta le duó meccsét Tfue


A streamer saját videójában úgy fogalmazott: "ez az apuka még nálam is jobban nyomja".

Összehozni egy Victory Royale-t a Fortnite világában sokaknak már mindennapos dolog. Találkozni egy híres streamerrel játék közben már ritkább eset, de a legritkább talán mégiscsak az, amit egy 48 éves magyar apuka és Tfue műveltek.

A világhírű játékos elfogadta a magyar játékos által küldött Friend Requestet, és utána már jöhetett is a közös lobby-t.

Érthető módon hatalmas volt magyar játékostársunk meglepettsége, hogy közös meccset játszhat Tfue oldalán. Aki azonban azt hiszi, hogy Hcw2018 ennyivel megelégedett, az nagyon téved! Keményen odatette magát, hogy maradandó élmény legyen a közös játék, ne csak egy gyors kiesés.

Meccs közben folyamatosan beszélgettek, kiderült hogy egy 48 éves apukáról van szó, akinek fia is Fortnite-ozik. Folyamatosan nyerték a párharcokat és a legvégén a Victory is összejött. Az apa örömmel újságolta fiának, és együtt hitetlenkedtek a győzelmi képernyő fölött.

Hcw2018 játékáról Tfue is remek véleménnyel volt, videójának nemes egyszerűséggel azt a címet adta: “ez az apuka még nálam is jobban nyomja”.

Magyar játékostársunk tehát egy pillanat alatt több százezer ember előtt mutathatta meg tudását. És azt is, hogy 48 évesen is képes lenyűgözni a világ egyik leghíresebb Fortnite játékosát. A meccs legfontosabb eseményeiről Tfue által megvágott videót itt tekinthetitek meg:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva