Apex Legends

100 ezer sub! Ninja borzasztóan lemaradt, shroud a Twitch új királya!


Shroud átvette az első helyet, Ninja már a fasorban sincs.

Korábban még azt gondoltuk, hogy Ninja trónja meginoghatatlan, hiszen mind nézettségben, mind pedig feliratkozók számában nem igazán volt ellenfele. Az utóbbi időben viszont szörnyen visszaesett Ninja mindkét mérőszámban, a nézők pedig egyre inkább shroudot választják. Ezúttal egy új mérföldkőhöz ért az ex-profi játékos, méghozzá 10 nap alatt sikerült összeszednie a 100 ezer feliratkozót, ami óriási szám, tekintve hogy a második helyen 40 ezerrel áll TimTheTatman.

Nem csoda, hogy ennyire örült a 100 ezres mérföldkőnek a játékos, hiszen napokra levetítve minden egyes nap 10 ezer ember iratkozott fel rá és még alig kezdődött el a hónap!

Annak ellenére, hogy a 100 ezres feliratkozói számot még csak tegnap érte el a játékos, azóta újabb 15 ezer ember iratkozott fel a csatornára. Ninja nem hogy a top 3-ba, de még a top 5-be sem fért be, jelenleg a 8. helyen áll 27 ezer feliratkozóval. A Fortnite népszerűsége is rohamosan csökken, de azért látszik, hogy van még bőven néző, hiszen Tfue ott van a toppon TimTheThatman mögött.  Shroud maga is meglepődött rajta, hogy milyen kedvesek az emberek vele és hogy együtt örülnek a sikereinek. Még Tyler1 is tweetelt róla, hogy elérte a 100 ezres mérföldkövet. Jól látszik, hogy összetart a közösség.

“Rengeteg ember tweeteli. Oh ember, az emberek annyira rendesek. Twitteren az emberek annyira kedvesek, pedig nem csináltam semmit… csak videojátékokkal játszottam.”

A stream végeztével egy régi ismerősének a csatornáját, jenniez_tv-t hostolta, akit még a profi CS:GO karrierjéből adódóan ismert. Miután a lány elárulta, hogy rákkal diagnosztizálták, shroud donate-elt neki 2500 dollárt, amit természetesen a rajongói tovább pördítettek és együtt hozzájárultak Jenniez kórházi számláihoz.

Ezt olvastad már?

A twitch királyai: Ninja rohamosan veszít a népszerűségéből, shroud több ízben beelőzte

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva